Jak společnost Lagom Pharmatech s.r.o. přispívá ke zlepšení zdraví a kvality života?

Společnost Lagom Pharmatech s.r.o. se zabývá výrobou léčebného konopí, které díky svým pozitivním dopadům na organismus člověka pomáhá zlepšovat zdraví a kvalitu života.

Cílená propagace v Plzni

Společnost Lagom Pharmatech se specializuje na výrobu léčebného konopí pro pacienty s chronickými onemocněními, jako jsou rakovina, chronická bolest, epilepsie nebo Parkinsonova choroba. Společnost využívá inovativní technologie, které umožňují vyrábět léčebné konopí, které je bezpečné, účinné a kvalitní.

Léčebné konopí má potenciál zlepšit zdraví a kvalitu života pacientů v mnoha ohledech

  • Úleva od bolesti

Léčebné konopí může pomoci zmírnit bolest způsobenou chronickými onemocněními, jako je rakovina, revmatoidní artritida nebo fibromyalgie.

  • Zlepšení kvality spánku

Léčebné konopí může pomoci zlepšit kvalitu spánku u pacientů s chronickou nespavostí.

  • Zmírnění příznaků duševních onemocnění

Léčebné konopí může pomoci zmírnit příznaky duševních onemocnění, jako je úzkost, deprese nebo posttraumatická stresová porucha.

  • Zlepšení chuti k jídlu

Léčebné konopí může pomoci zlepšit chuť k jídlu u pacientů s onkologickými onemocněními nebo jinými onemocněními, která mohou způsobit nechutenství.

Lagom Pharmatech přispívá ke zlepšení zdraví a kvality života pacientů několika způsoby

Společnost vyrábí léčebné konopí z vysoce kvalitní suroviny. Využívá pouze rostliny konopí, které je vypěstováno v kontrolovaném prostředí a jsou podrobeny přísným testům kvality. Dále využívá inovativní technologie pro výrobu léčebného konopí, které umožňují vyrábět bezpečné a účinné léčebné konopí.

Lagom Pharmatech je lídrem v oblasti výroby léčebného konopí v České republice. Společnost se zavázala k tomu, že bude i nadále investovat do výzkumu a vývoje nových technologií, které budou pomáhat pacientům žít zdravější a kvalitnější život.

Tento článek má za cíl informovat čtenáře o různých zdravotních přínosech léčebného konopí na základě dostupných vědeckých důkazů a studií. Je důležité, aby jednotlivci konzultovali používání konopí s lékařem, zejména pokud se jedná o léčbu konkrétního onemocnění.

Lagom Pharmatech s.r.o.
Osek 401, 338 21 Osek

Web: www.lagompharmatech.com

Telefon: +420 374 446 074
E-mail
: info@lagompharmatech.com
Facebook
: Lagom Pharmatech
LinkedIn
: LagomPharmatech

Foto: www.lagompharmatech.com

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka