Jaké boty budou na léto ty pravé?

Blíží se léto a s ním i změny v šatníku a botníku. Zatímco zimní věci uskladňujeme na dno skříně, na řadu se dostávají letní modely, které světlo světa dlouho nespatřily. Šaty, kraťasy i sukně si ale říkají o padnoucí, stylové a pohodlné boty, které dotáhnou outfit k dokonalosti. Jaké boty budou na léto ideální a jak vybrat takové, které využijete déle než jednu sezónu? Podívejte se na několik tipů.

Cílená propagace v Plzni

Pantofle? Trend nejen této sezóny

Mnoho z nás si zvyklo na populární žabky, které jsou snad samotným symbolem teplých dní a dovolených u moře. Na paty jim ale v poslední letech šlapou neméně oblíbené pantofle. Dávno jsou pryč časy, kdy byly pouhými přezůvkami do školy nebo obuví na doma. Dnes seženete pantofle v různých stylech i barvách, a tak se nemusíte bát, že by bylo složité je kombinovat k různým outfitům. Pantofle jsou navíc nadmíru praktické – obujete je raz dva a v horkých letních dnech nechají vaše nohy příjemně dýchat. Zvolíte pásky ozdobené třpytivými kamínky nebo vsadíte na jednobarevnou klasiku?

Sandálky jako sázka na jistotu

Páskové sandály jsou skvělou variantou, pokud sháníte elegantní obuv, která má být pohodlná a vypadat skvěle k šatům, sukni i dlouhým kalhotám. Tyto letní boty unosíte s přehledem do práce i na toulky městem, a pokud zvolíte univerzální a decentní barevné i stylové provedení, budou se hodit téměř k jakémukoliv letnímu outfitu. Sandálky seženete v mnoha různých variantách – na klínku, na podpatku i ty úplně nízké. Ozdobné pásky zase můžou vystřídat ty střídmé a jednoduché. Mezi tímto oblíbeným typem obuvi si zkrátka určitě vyberete. Nesmíme ale opomenout ani sportovní sandály, které se těší oblibě právě u sportovkyň a aktivních jedinců, kteří hledají letní boty využitelné ve všech terénech. V obou případech oceníte to, že jsou sandály lehké, rychle se nazouvají a noha v nich může svobodně dýchat.

Absolutní vítěz? Staré dobré tenisky

Znáte praktičtější obuv, než jsou právě univerzální a všestranné tenisky? Sneakersky, jak se dnes těmto populárním botám říká, jsou ideální variantou do města i na procházky přírodou. Sladíte je k džínům i sukni, ale velkou parádu udělají i obuté k šatům. Pomocí tenisek tak můžete vytvořit sportovně-elegantní outfit, ve kterém se budete cítit dobře a žensky, přičemž vaše nohy nebudou ani trochu trpět. Pokud zvolíte nesmrtelně trendy černou či bílou barevnou variantu, můžete si být jisti, že je využijete opravdu naplno. Dávno neplatí, že jde o sportovní boty, které mají své místo jen na hřištích. Tahle volnočasová obuv, kterou seženete v různých provedeních, barvách i materiálech, bude zkrátka tím kouskem ve vašem botníku, kterého se nebudete chtít vzdát. 

Hlavně pohodlně 

Ať už se rozhodnete svůj botník obohatit o jakýkoliv typ bot, nezapomeňte na to, že boty by neměly deformovat vaši nohu. Zvolit správnou velikost a tvar bot je tak absolutně klíčové pro to, aby vám mohly poskytnou komfort a vašim krokům bezpečí. Tenisky, romantické baleríny nebo třeba stylové espadrilky proto pečlivě vyzkoušejte, ať vám a vašim nohou mohou sloužit kvalitně a dlouho. 

Fotogalerie
Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka