Trápíte se? Zavolejte mi, vyzývá biskup Holub

Máte obavy ze současné situace? Bojujete se strachem, co všechno přijde? Bojíte se o sebe nebo své blízké? Ztrácíte orientaci a směr pro svůj život?

Cílená propagace v Plzni

Jste z Plzeňského či Karlovarského kraje? Plzeňský biskup Tomáš Holub nabízí, že Vám bude naslouchat a hovořit s Vámi o Vašich těžkostech. 

“Vnímám velkou tíži a náročnost současné situace. Řada lidí je v karanténě, nemohou se stýkat se svými blízkými, mají o ně strach, mnozí nemohou pracovat. Rád bych se svými omezenými možnostmi nabídl pomoc a naslouchal těm, kteří prožívají něco těžkého a potřebují se o to s někým podělit. To je důvod, proč zřizujeme tuto linku, proč nabízím svůj čas a svoji připravenost  naslouchat. Pokud by to  pomohlo alespoň jednomu člověku, dává to smysl,” říká k nově zřízené službě plzeňský biskup Tomáš Holub.

Lidé, kteří se chtějí spojit s biskupem Holubem, mohou volat na telefonní číslo 733 147 777. Na příjmu bude od pondělí do soboty  od 11 do 13 hodin. Napsat můžete třeba i SMSku.

“Moc bych si přál, aby tato linka byla k dispozici opravdu komukoli. A je úplně jedno, zda se považuje za člověka věřícího či nikoliv. Prosím všechny, kteří by třeba měli nějaký ostych, aby ho odhodili. Je moc důležité teď držet spolu a komunikovat. Rád budu naslouchat každému, kdo mi zavolá,” uzavírá své pozvání biskup Tomáš Holub.

Linka byla spuštěna v úterý 31. března v 11 hodin, bude v provozu do Velikonoc a v případě potřeby bude její fungování prodlouženo. S ohledem na neodkladné pracovní povinnosti se čas, kdy bude linka aktivní může změnit. V tom případě bude tato informace rozeslána do médií a bude vyvěšena na webových stránkách www.bip.cz.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka