Kam s dětmi?

Dům pohádek nabízí využití volného času pro děti.

Cílená propagace v Plzni

Kam vyrazit v Plzni s dětmi při nevlídném počasí?

Dům pohádek má co nabídnout velkým i malým, i když počasí venkovním radovánkám nepřeje

TIPY PRO VOLNÝ ČAS

Plzeň – Každý rodič zná důvěrně situaci, kdy je za okny počasí, že by psa nevyhnal, aledětičky je přesto potřeba zabavit. Jenže kam vyrazit, když počasí venkovním radovánkám nepřeje? Začít plzeňskou nabídku můžeme hned jedním celorepublikovým, ba evropským unikátem. A tím je Dům pohádek.

    Ačkoli před nedávnem proběhly Plzní zprávy, že Dům pohádek se zavírá, aby se z něj stala školka, opak je pravdou. Dům pohádek funguje a neustále rozšiřuje svoji nabídku tak, aby se dětem i jejich rodičům u nich líbilo a mohli zde strávit nejedno příjemné odpoledne, či dokonce celý den.

    „Naši největší novinkou je velké interiérové hřiště, které jsme otevřeli na podzim loňského roku. Na ploše téměř 100 m2 se děti mohou vyřádit na skluzavkách, projít bludištěm vyzkoušet překážky či si zadovádět v bazénu s míčky,“ popisuje novinku v Domě pohádek jeho nový provozovatel MiroslavUlč. Vedle toho upravili vstupné tak, aby bylo pro návštěvníky příznivější.

     Dům pohádek, který se nachází v těsné blízkosti Lochotínského parku, takže na dosah plzeňské zoologické zahrady, vznikl již v roce 2010, vvýstavu večerníčků, která se v Plzni odehrála v roce 2006. V domě pohádek si na své přijdou děti všech věkových kategorií, které mají rády především klasické české pohádky a večerníčky. To je právě hlavním smyslem celé expozice.

     Vedle procházky pohádkovým světem, při které si děti mohou na své oblíbené pohádkové hrdiny sáhnout, vyfotit se s nimi anebo dokonce si na vlastní kůži vyzkoušet pobýt v chaloupce z mechu a kapradí, je tu čeká řada zajímavých programů. „Hrajeme divadelní představení, velké oblibě se těší oslavy narozenin, které zde pořádáme. Nově nabízíme také hlídání dětí od tří let,“ vypočítává možnosti Domu pohádek pan Ulč.

     Nezbytnou součástí expozice je nekuřácká kavárna, zázemí pro miminka a v létě na střeše domu hřiště s prolézačkami a pískovištěm.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka