KEČUP HRÁL VE STŘÍBŘE

V rámci 30 let tour 2015 zahrála kapela Kečup i ve stříbrském kulturním domě. A fanoušci ze širokého okolí byli u toho. Hostem večera byla Bára Zemanová, který si prý právě splnila sen.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Když mi bylo deset let, to je tedy před 15 lety, tak jsem hodně Kečup poslouchala a nejvíc jsem milovala píseň Slepá. A vždycky jsem si představovala, jak ji s kapelou zpívám a dnes se mi to skutečně splnilo,“ smála se zpěvačka a popřála kapele ještě minimálně 40 let štací.


Mohlo by se zdát, že kapela s tak dlouhou historií bude mít fanoušky spíše mezi střední a starší generací, ale ve Stříbře byly síly velmi vyrovnané. Mezi návštěvníky byl dvaadvacetiletý Jaroslav Jarabica. „Jsem tu se stejně starými přáteli, kteří za kapelou přijeli z Plzně. Hodně je posloucháme, prvně jsem je slyšel u Hracholusek. Jsou dobří, jezdím za nimi i na festivaly. No, a Báru také dobře znám, je to prima kamarádka,“ uvedl mladý fanoušek.

Z Plzně přijela také Mája Adamcová. „Jezdím na ně všude po okolí a právě raději na menší místa, kde jsou tyhle akce nějak lepší. Ve velkých městech to není ono, je tam jiná atmosféra. Stříbro navíc pravidelně navštěvuji, mám tu plno známých a v létě dělám vedoucí na táborech v Boněticích,“ uvedla mladá posluchačka.

Kapela hrála ve Stříbře i vloni, to ovšem bylo po dvanáctileté odmlce. „Dlouho jsme tu nebyli a teď už podruhé za sebou. Stříbro je, jako vždy, super. Mají tu pořádný sál,“ chválil Dan Dobiáš. A co si prý přejí do dalších let? „Aby jsme lidi stále bavili a vždy na nás čekal plný sál veselých a optimistických posluchačů. A aby naše písně přežily dalších třicet let spolu s námi, i když to už asi budeme hrát trochu indisponovaní,“ smál se Dobiáš při představě, jak všichni hrají za 30 let podepřeni různými ortopedickými pomůckami.

 http://www.kecup.cz/

MarS

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 25.10.2015 15:31




1 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka