Konec zlodějům v Plzni díky vchodovým dveřím do domu

Největší lákadlo pro lupiče? Ze všech nemovitostí jsou to právě rodinné domy.

Jarní servisní akce AUTO CB

Počet loupeží sice mírně klesá, ale i přesto lupiči stále dávají přednost vykrádání rodinných domů před byty, kde hrozí, že je spatří někdo ze sousedů. Pokud chcete mít klidný spánek, zabezpečte svou domácnost – prvním krokem by měly být kvalitní vchodové dveře do domu.

Slyšeli jste o vchodových bezpečnostních dveří do domu?

Jedná se o vchodové dveře do domu, které jsou certifikované na určitou bezpečnostní třídu. Ta se u rodinných domů pohybuje mezi 2. a 4. Takové dveře jsou přitom vhodné pro novostavby i rekonstruované rodinné domy.

  • Bezpečnostní třída 2 stačí pro zajištění vstupu do bytů a kanceláří. Takové dveře mají zesílenou konstrukci a 6 až 9 bezpečnostních bodů.

  • Nejčastější bezpečnostní třída 3 má minimálně 9 bezpečnostních bodů a je optimálním řešením pro rodinné domy.

  • Nejodolnější třídou je pak bezpečnostní třída 4. Pokud nesbíráte cenné umění nebo jiné velmi drahé kousky, je pro vás zbytečná.

Samotná nabídka vchodových dveří do rodinných domů neustále roste. Mohou se lišit vzhledem - dřevěné a laminátové v různých barvách, nebo klasické bílé vchodové dveře do domu, i velikostí. Nejčastěji narazíte na vchodové dveře do domu 80 cm a také 90 cm.

Je ale dobré vědět, že v dnešní době už by neměly obstarat jen základní bezpečnostní funkci, ale jejich předností by měla být také pořádná tepelná a protihluková izolace.

Prosklené vs. plné vchodové dveře do rodinného domu

Přestože jsou vchodové bezpečnostní dveře do domu opravdu pevné a kvalitní, neznamená to, že bude vstup do vašeho domu vypadat jako bunkr. Co se týče vzhledu vchodových dveří do domu, můžete vybírat z klasických plných variant ze dřeva a laminátu, jako jsou například vchodové dveře do domu zlatý dub, nebo z těch prosklených, které chodbu příjemně prosvětlí.

Chtěli byste dveře ještě více ozvláštnit? Pak si můžete pořídit nerezové pásky, které jim dodají originální vzhled. Nabízí je třeba český dodavatel vchodových dveří do rodinných domů HT dveře.

Image title


Nezapomeňte zabezpečit i zbytek domu

Bezpečnostní dveře už máte? Skvěle. Pokud chcete mít naprosto klidný spánek, nezapomeňte zabezpečit i druhé nejčastější místo vniknutí do domu, a sice okna. Můžete si na ně pořídit nepropustná skla s bezpečnostní fólií, která zabrání jejich rozbití.

Další variantou jsou venkovní rolety s dálkovým ovládáním. Pokud máte starý dům a až tak vám nezáleží na vzhledu, můžete sáhnout i po mřížích.

Fotogalerie
Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 09.08.2022 13:40



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka