Kouzlo Francie v malé lahvičce: parfumerie Lancôme

Oblíbený parfém nebo toaletní voda je stejně důležitým prvkem ve vzhledu jako kvalitní obuv a doplňky. Dobrý značkový parfém přitahuje pozornost jako magnet.

Jarní servisní akce AUTO CB

Ještě více okouzlíte všech kolem vás, pokud budete mít ve svém arzenálu sady parfémů a budete moci si vybrat vůni podle své nálady. Jemné denní vůně, originální parfémy s komplexními kompozicemi, nejlepší druhy elitní selektivní parfumerie - to vše najdeme ve sbírkách Lancôme. Módní a specializované produkty z Francie určitě potěší i těch nejnáročnějších zákazníků.

Originálni parfumerie Lancôme

Úplně první oficiální vůně Lancôme byla uvedena na trh v roce 1935. Od této doby elitní parfumerie představovaná francouzskou značkou, založenou Armandem Petitjeanem, získala obrovskou popularitu po celém světě. Dámské kolekce značky dnes zahrnují několik desítek vůní, včetně ikonické Hypnôse, La Vie est Belle, Trésor, o D`Azur. Pánská řada představuje vysoce kvalitní selektivní parfémy a módní vůně Hypnose Homme. Všechny kompozice jsou navrženy významnými mistry-parfuméry.

Parfémová dárková sada Lancome 3 v 1

Lancome Tresor In Love
Parfém je určen pro volné, smyslné a romantické povahy. Každý den života majitelky vůně je plný jasných barev. Podle parfumérů by měla vůně Tresor plně vyjádřit temperament a náladu ženy. Mistrům se podařilo vytvořit vynikající a originální design lahvičky. Jemný tvar lahvičky vytvořené z růžového organického skla je symbolem smyslnosti a romantiky. Hrdlo lahvičky je ozdobeno černou růží, která prokazuje vznešenost a sofistikovanost. Nad ním je víčko ve tvaru diamantu. Právě tak mistři chtěli zdůraznit vzácnost vůně.

Tresor patří do skupiny květinově-dřevěných vůní. Kompozice začíná jasnými akordy sladké nektarinky, které se prolínají s tóny hrušky a jasmínu. Květinový a ovocný charakter vůně nenechá nikoho lhostejným.

Lancome Miracle
Vůně byla vytvořena pro skutečnou fatalistku. Někdo jako ona je vždy přesvědčena o své přitažlivosti a svůdnosti. Zdá se, že majitelka této vůně září zevnitř. Kompozice parfému je tak jemná, smyslná a závratná, že je velmi obtížné odolat tomuto kouzlu. Vrchní tóny frézie a exotického liči jsou podobné teplému jarnímu vánku. Srdce vůně tvoří jemné tóny magnolie. Dokončuji kompozici fascinující kořenité noty pižma, jantaru a jasmínu.

Lancome La Vie Est Belle
Vydání této slavné vůně získalo obrovský ohlas. Za krátkou dobu La Vie Est Belle se stala nesporným obchodním lídrem. Vášnivá a obklopující symfonie vůně odhaluje veškerou krásu a beztížnost života. Parfém patří do květinově-ovocné skupiny a kombinuje nejjasnější tóny hrušky, černého rybízu, pralinek a pačuli.

Každá z prezentovaných vůní se stane skutečným diamantem v parfémové kolekci dámy. Vzácné kompozice poskytnou nezapomenutelné potěšení a zdůrazní vaši vnitřní krásu

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka