Langmatz CZ představuje tři ekonomicky nejvýhodnější typy kabelových komor

Na trhu s polykarbonátovými kabelovými šachtami nabízí inovativní vysoce výkonné výrobky s nejlepším poměrem cena/výkon.

Cílená propagace v Plzni

Šachty Langmatz se po celém světě používají jako kabelové komory, telekomunikační a podzemní rozvaděče. Jsou efektivní, ekologickou a všestrannou alternativou kabelových komor z betonu. Oproti nim mají řadu výhod: zatížitelnost až 40 tun, nízká vlastní hmotnost, modulární, flexibilní konstrukce, dodávka připravená k montáži a rychlá a ekonomicky výhodná instalace.

BaseBox - šetří přírodu i Vaše náklady

Langmatz CZ byla jako první firma na světě schopna nabídnout kabelové šachty/komory z PETrecyklátu, který díky speciální patentované výrobní 3D-ribFrame-Technologii nabízí srovnatelné pevnostní charakteristiky s klasickou modulární řadou QualityBox (stabilita konstrukce, nehořlavost, tepelná a chemická odolnost, možnost zatížení komory až do 40 tun dle EN124).

Langmatz nabízí BaseBox šachty/komory v několika velikostech a standardně je dodává s poklopem – litinovým, vybetonovaným nebo kzadláždění, a to pro zatížení B125/D400. Zákazníky jistě potěší i příznivější cena, která je vprůměru nižší o čtvrtinu oproti obdobným modelům řády QualityBox. Této cenové úspory je dosaženo díky větší sériovosti a standardizaci parametrů.

BasicLine - lehká a stabilní

Kabelové komory BasicLine odlišuje především jejích nízká hmotnost (což znamená rychlejší a méně nákladnouinstalaci)  při zachování vysoké míry stability, díky osvědčené výrobní 3D-ribFrame-Technologii. Tyto kompaktní šachty/komory jsou nabízeny ve třechstandardních velikostech (vnitřní rozměry 400x400 mm, 400x650 mm a 650x650 mm,s hloubkou 605 mm) s plechovým poklopem, který odolá zatížení až do 1 tuny.

Šachty/komory BasicLine, které zákazníky potěší velmi zajímavou cenou, se ideálně hodí jako kabelové protahovací nebo odbočné šachty/komory (venergetice, telekomunikaci a dopravní infrastruktuře) do nepojízdných oblastí. 

Quality Box EK337 - malá a vodotěsná

Kompaktní kabelová komora EK 337 je nejmenším typem šachty/komory v portfoliu Langmatz (vnitřní rozměry 240x240x300mm), standardně dodávána ve dvou variantách - slitinovým (zatížení B125) nebo plastovým poklopem (zatížení A15).

Varianta s litinovým poklopem doplněná silikonovým těsněním skrytím IP67 najde uplatnění všude tam, kde je vyžadováno ochránit zařízení proti vodě.

Chcete vědět více? Kontaktuje Langmatz!

Langmatz CZ s.r.o.
Dr. Sedláka 763, 339 01, Klatovy III
tel.: +420 602 673 498
e-mail: obchod@langmatz.cz
web:
langmatz.cz

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka