Let balonem: Skvělé rande, oslava narozenin i třeba rozlučka se svobodou

Toužíte po odklonu od stereotypu? Staňte se na chvíli vzduchoplavcem a vychutnejte si hodinu v oblacích se svou drahou polovičkou, rodinou i přáteli.

Cílená propagace v Plzni

Let balonem patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější zážitky. Spojuje v sobě totiž přiměřenou dávku dobrodružství i romantiky. A navíc se můžou proletět opravdu všechny věkové skupiny.

Výběr letu pak samozřejmě záleží na vašich finančních limitech, zatímco letenku do velkého balonu s ostatními pasažéry seženete poměrně levně, při rezervaci balonu na privátní let si sáhnete do kapsy trochu hlouběji. Ale stojí to za to!

Romantika v oblacích

Image title

Chystáte oslavit výročí, zaujmout netradičním rande, nebo máte v plánu vyslovit žádost o ruku? Jen těžko byste hledali lepší příležitost než let balónem pro dva. Když se vám navíc povede s pilotem domluvit, abyste letěli nad místem, které je pro vás dva nějakým způsobem důležité, bude celý zážitek ještě hlubší a osobnější.

Nezapomenutelná oslava 300 metrů nad zemí

Pro skupinové lety, například pro oslavu narozenin nebo rozlučku se svobodou, si můžete pronajmout větší balon, který pojme až 24 lidí. Skupinové lety jsou skvělým způsobem, jak si užít krásné výhledy z výšky a příjemně strávený čas se svými nejbližšími. Věřte, že taková oslava bude naprosto nezapomenutelná.

Vyhlídka za přijatelnou cenu

Image title

Let balonem vás láká a nepotřebujete mít nutně celý koš pro sebe? V tom případě se připojte k ostatním vzduchoplavcům do koše velkého horkovzdušného balonu, který díky vytížení může nabídnout výrazně levnější cenu letenky na osobu. Výhledy budou i tak naprosto okouzlující.

Jak let balonem probíhá?

Lety balonem probíhají brzy ráno nebo navečer, kdy je klidné termické proudění. Nejprve si v domluvený termín potvrdíte, že počasí letu přeje a pak se sejdete na smluveném místě. Balón pilot nejprve rozbalí a připraví k letu. Jakmile je hotovo, naskočíte do koše a necháte se ve výšce okolo 50–300 metrů hodinu pohánět rychlostí větru, který bývá maximálně 20 km/h. Dál než 20 km od startu tedy nedoletíte.

Na místě přistání na vás bude čekat pozemní část posádky, která vás odveze zpět na místo startu. Ale to bychom předbíhali, nejprve se totiž stanete členy vzduchoplavecké rodiny. Pilot vás pokřtí čtyřmi živly a jako důkaz si domů odnesete certifikát s nabytým šlechtickým titulem.

Kde se balonem proletíte?

Pokud nechcete nikam daleko, zamluvte si let balonem v Plzeňském kraji. Z ptačí perspektivy se vám tak poštěstí okouknout náměstí Republiky, zdejší zoo i takovou Boleveckou rybniční soustavu. Kochání je tu dost jak pro milovníky architektury, tak pro nadšence do přírody.

A že chcete objevit něco nového?

Lety balónem probíhají po celé ČR od Liberce přes Ostravu až po Karlovy Vary. Zážitková agentura Adrop nabízí lety na téměř 40 lokalitách po republice, a dokonce i v zahraničí. Stačí si jen vybrat.

Komerční sdělení. Zdroj textu a fotografií: Inzerent.

Fotogalerie
Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka