Měšťanská beseda odkládá pondělní koncert Žalmana

Na základě nových vládních opatření a změny podmínek vstupu na kulturní akce platných od 22. listopadu Měšťanská beseda překládá po dohodě s umělcem pondělní koncert Pavla Žalmana Lohonky.

Jarní servisní akce AUTO CB

Koncert české folkové legendy k jeho 75. narozeninám se uskuteční v novém termínu v dubnu. 

Od pondělí 22. listopadu platí nová opatření pro vstup na kulturní akce, návštěvníci se musí prokázat potvrzením o platném očkování, potvrzením o prodělání laboratorně potvrzeného onemocnění covidem - 19, lidé s kontraindikací k očkování a děti ve věku 12 až 18 let PCR testem. „Protože nové podmínky byly zveřejněny v podstatě ze dne na den, rozhodli jsme se oblíbený koncert Pavla Žalmana Lohonky přesunout na duben, kdy věříme, že už bude příznivější doba pro kulturu. Žalman je mezi našimi posluchači velmi populární a pondělní koncert byl téměř vyprodaný. Chceme tak dopřát kulturní zážitek všem, bez ohledu na očkování,“ říká Ivan Jáchim, jednatel společnosti MĚSŤANSKÁ BESEDA PLZEŇ s.r.o.

Pavel Lohonka je jedním z tvůrců, kteří ovlivnili dnešní podobu české folkové scény. Na hudební scéně působí od roku 1968. Své 75. narozeniny oslaví v Měšťanské besedě 21. 4. 2022 s více než ročním zpožděním. „Diváky budeme o novém termínu informovat e-mailem, pokud si vstupenky zakoupili online či zadali při nákupu v kamenném předprodeji svou adresu, prostřednictvím webových stránek a Facebooku. Vstupenky zůstanou v platnosti i na nový datum, pokud však návštěvníkům nebude vyhovovat, mohou požádat o vrácení vstupného,“ uvádí Ivana Hušáková ze společnosti MĚŠŤANSKÁ BESEDA PLZEŇ s.r.o. 

Společenské, vzdělávací a další akce pořádané v Měšťanské besedě, se budou konat za aktuálně stanovených podmínek, stejně tak filmové projekce v Kině Beseda. I zde se musí diváci prokázat schváleným potvrzením o bezinfekčnosti. 


Informace o programu jsou pravidelně aktualizovány na webových stránkách, kde je uveden také seznam opatření, kterými se musí návštěvníci při vstupu do budovy prokázat a řídit během pobytu zde.



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka