Mitsubishi uvádí L200 Plus a záruku na 7 let

Mitsubishi Motors CZ představuje pro český trh dvě novinky v podobě druhé výkonové varianty modelu L200 a prodloužené záruky.

Jarní servisní akce AUTO CB

Verze L200 Plus zákazníkům nabídne špičkový výkon 173 k a 502 Nm, aby rozšířila a zatraktivnila nabídku vozů Mitsubishi. Značka na trh přináší druhou výkonovou verzi oblíbeného modelu L200. Pro toto navýšení ze současných 150 koní na 173 koní využívá patentovanou vysoce spolehlivou technologii úpravy parametrů motoru od společnosti Steinbauer. Jednotka je přizpůsobena přímo na parametry L200, kdy přináší významné zlepšení parametrů, při zachování plynulého průběhu v celém spektru otáček. Certifikace je zaručena schváleními TÜV Austria a Ministerstva dopravy ČR.

V zákaznickém ceníku budou tyto vozy označeny jako verze L200 Plus. Současně bude v zákaznickém ceníku tato možnost také komunikována jako doplňkový výkonový paket. Jako dodatečně montované příslušenství bude tedy mít cenu 31 900 Kč vč. DPH.

Současně také od 17.února přichází rozšíření tovární záruky na 7 let / 150 000 km. Výjimečnost této prodloužení záruky na 7 let / 150 000 km spočívá v tom, že po celou dobu jejího trvání zaručuje svému majiteli, resp. vozidlu, krytí v rozsahu plné tovární záruky. Při vzniku závady jsou opravy na rozdíl od originální záruky výrobce propláceny v komerčních cenách. Podobné podmínky nikdo z konkurentů stále nenabízí. 

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 23.02.2021 09:26




0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka