Nákupní centra v Plzni nabízejí nejen možnost nákupů

Pokud zamíříte do některého nákupního centra v Plzni, můžete zde nejen nakoupit, ale také prožít netradiční a zajímavý den. Například v multikině.

Cílená propagace v Plzni

Prožít den s rodinou nebo přáteli se dá různými způsoby. Jedním z nich je i návštěva některého nákupního centra v Plzni. Konečně jsme se dočkali pomalého rozvolňování složité situace v naší zemi. Je tedy načase začít žít v mezích možností normálním způsobem a konečně si užít věcí, které nám byly z pochopitelných důvodů zapovězeny.

Ideální možností, jak dobře nakoupit, pobavit se anebo si prostě jen tak odpočinout, je návštěva nákupního centra Olympia Plzeň.

Najdete tu přes 140 obchodů, restaurací i služeb. Výhodou je snadná dostupnost z centra Plzně i z dálnice D5. Samozřejmostí je bezplatné parkování. V multikině CineStar, kde se hraje každý den, si vychutnáte nejmodernější zvuk a dokonalý obraz. Zapomenuto není ani na rodiny s malými dětmi. Nákupní centrum Olympia Plzeň disponuje také zázemím pro maminky s kojenci a také dětský koutek i s hlídáním. 

Plzeň Plaza s moderním multikinem

Prostorné třípatrové kryté nákupní centrum, ve kterém najdete bezmála 100 obchodů, je nákupní centrum Plzeň Plaza. Navštívit zde můžete také kino, jídelní zónu a celou řadu různých služeb. 

Jedním z největších lákadel obchodních centra Plzeň Plaza je zmíněné kino. Multikino nabízí deset sálů z nich je šest vybaveno technologií Dolby, Digital 3D a jeden sál disponuje technologií 4DX. Je to zážitek, který vás doslova dostane ze sedadla. 

OC Plzeň Rokycanská nabízí možnost nákupu i odpočinku 

Přes šedesát obchodů s módou, elektronikou nebo dárkovým zbožím na vás čeká v OC Plzeň Rokycanská. Kromě nakupování zde můžete příjemně relaxovat v některé z pěti restaurací a kaváren. Obchodní centra jsou koncipována tak, aby zde každý našel přesně to pravé a vydat se sem mohly i celé rodiny s dětmi. Stačí si vybrat jednu z možností a prožít den netradičně a zajímavě. Je to také dobrý způsob, jak například oslavit narozeniny s přáteli nebo rodinou.

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka