Navigace světem podnikatelských hotelů v Plzni: průvodce nejlepším ubytováním pro obchodní cesty

Pokud plánujete obchodní setkání v Plzni, je důležité pro své klienty zajistit kvalitní ubytování. Business hotely jsou vhodnou volbou pro náročné klienty, kteří vyžadují pohodlné a praktické ubytování. V tomto článku se zaměříme na výběr nejlepších business hotelů v Plzni, který splní všechna očekávání a potřeby zákazníků.

Cílená propagace v Plzni

Jak vybrat Business hotel a co by měl obsahovat

Business hotel by měl být místem, které nabízí komfortní pobyt a zároveň prostor, v kterém lze snadno pracovat nebo uspořádat pracovní jednání, obchodní setkání nebo konferenci. Při výběru business hotelu se zaměřte na několik faktorů.

Mezi nejdůležitější patří poloha, kvalita a nabídka služeb. Hotel by měl být umístěn v centru města nebo v blízkosti důležitých institucí, jako jsou například obchodní centra nebo kancelářské budovy, aby klienti nemuseli na schůzku dojíždět přes půl města.

Pokoje v hotelu by měly být čisté, moderní a vybavené vším potřebným vybavením pro pohodlný pobyt hostů. Kvalitní business hotel by měl nabízet kompletní a dnes snad i standardní služby, jako klimatizace, Wi-Fi připojení, parkování a další. K dispozici by měl být také prostorný pracovní stůl s ergonomickou židlí, aby mohl host pohodlně pracovat i ve svém pokoji.

Přečtěte si: 5 tipů na hodnotné reklamní předměty pro vaše zákazníky

Dále by měl být vybaven moderním fitness centrem, wellness zónou a kongresovými prostory pro uspořádání obchodních setkání, pokud nemáte v Plzni vlastní kanceláře a prostory. Vše ovšem záleží na vašich finančních možnostech a také na druhu schůzky.

3 nejlepší business hotely v Plzni

Vienna House Easy Pilsen

V Plzni existuje několik business hotelů, které splňují všechny výše popsané standardy pro naplnění potřeb i těch nejnáročnějších zákazníků. Jedním z nejlepších je například Vienna House Easy Pilsen. Tento hotel nabízí moderní a pohodlné ubytování přímo v centru města. K dispozici je zde kompletní fitness centrum, wellness zóna, restaurace a kongresové prostory.

Hodnocení:
Z recenzí zákazníků je jasné, že hotel je velmi oceňován pro jeho čistotu, pohodlné pokoje a výborné snídaně. Zákazníci také zdůrazňují vynikající polohu hotelu, který je situován přímo naproti pivovaru Pilsner Urquell. Personál je kladně hodnocen za jeho přátelský přístup a ochotu pomoci.

Courtyard by Marriott Pilsen

Další skvělou volbou je hotel Courtyard by Marriott Pilsen. Ten je ideálně situován v blízkosti kancelářských budov a obchodních center, což ho činí ideálním pro business cesty. Hotel nabízí prvotřídní služby, moderní prostory a restauraci s oceňovanou mezinárodní kuchyní.

Hodnocení:
Zákazníci hotelu hodnotí jeho polohu, pokoje a snídani velmi kladně. Hotel se nachází na výborném místě, z něhož je snadný přístup do centra města a nádraží. Pokoje jsou považovány za pohodlné, čisté a prostorné. Snídaně byla hodnocena jako vynikající.

Primavera Hotel & Congress Centre

je moderní čtyřhvězdičkový hotel, který se nachází na okraji Plzně, zhruba 1,5 km od dálnice D5/E50. Hotel nabízí českou a mezinárodní kuchyni, bezplatné parkování a zdarma internet ve všech pokojích. Hotel má celkem 94 klimatizovaných pokojů (240 lůžek celkem), z nichž některé mají také balkon. K dispozici je také restaurace s venkovní terasou, vinárna a reprezentativní víceúčelové kongresové centrum s různě velkými sály. Na parkovišti hotelu je místo pro 100 aut a 3 autobusy.

Hodnocení tohoto hotelu je 4,0, což je velmi dobré. Zákazníci hodnotí polohu hotelu 4,0, čistotu 4,6, servis 4,3 a hodnotu za peníze 4,13.
(zdroj: tripadvisor)

Tip: další nabídku zajímavého a vhodného ubytování najdete na ubytovacím portálu MegaUbytko.cz.

Kam v Plzni na pracovní oběd?

Pro pracovní obědy v Plzni je k dispozici spousta špičkových restaurací, které nabízejí širokou nabídku jídel a rychlou obsluhu. Mezi nejoblíbenější patří například restaurace Na Parkánu, která nabízí tradiční českou kuchyni v moderním podání.

Další skvělou možností je restaurace U Salzmannů, která se specializuje na regionální kuchyni a nabízí rozsáhlé menu včetně vegetariánských a bezlepkových jídel. Pro zákazníky hledající exkluzivní a luxusní prostředí je ideální restaurace Purkmistr, která nabízí prvotřídní gastronomii a širokou nabídku pivních specialit.

Možné aktivity v Plzni a blízkém okolí

Pokud hledáte aktivitu mimo obchodní jednání pro vaše partnery, tak Plzeň i okolí města nabízí spoustu možností pro relaxaci a zábavu. Například návštěva Plzeňského Prazdroje s prohlídkou pivovaru a ochutnávkou bude nezapomenutelným zážitkem.

Pokud se budete chtít hlavně projít a vyčistit si hlavu po jednání, navštivte historické centrum města a podívejte se po místních památkách.

Pro milovníky kultury a historie je ideální návštěva zámku Kozel, který se nachází zhruba 15 kilometrů od Plzně. Tento historický zámek nabízí prohlídku interiérů, rozsáhlých parků a zámeckých zahrad.

Celkově lze říci, že Plzeň i její okolí nabízí mnoho možností pro relaxaci a zábavu po náročném pracovním dni, a vy i vaši klienti si tak můžete užít svého volného času naplno. Určitě se také podívejte na také na nadcházející akce v Plzni, ať víte, na co dalšího se můžete v Plzni těšit!

Zdroj fotografie: freepik.com

Autor: Mediální skupina Region24 Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka