Návštěvníci Plzně si mohou udělat radost kolekcí Kašny ze zlata

Nabídka dárků a suvenýrů z Plzně se rozšířila o novou autorskou černo-zlatou kolekci Kašny ze zlata, která prezentuje jeden z nejvýraznějších novodobých prvků centra města, trojici zlatých kašen od architekta Ondřeje Císlera.

Cílená propagace v Plzni

Minimalistická kolekce je k zakoupení v Turistických informačních centrech a na e-shopu Visit Plzeň, provozovaném městskou příspěvkovou organizací Plzeň-TURISMUS.

Kolekce Kašny ze zlata v tuto chvíli čítá deset položek, dámská a pánská trika, trikošaty, ledvinku, klobouček, kabelu, ponožky, deštník, hrnky s podšálkem ve dvou velikostech a také balicí papír. Zanedlouho výčet rozšíří ještě pánské a dámské trenýrky, stylové šátky nebo tumblery. 

„Doposud jsme pro infocentrum navrhli jednu autorskou kolekci, a to kolekci S duší Plzně, která byla navržená zejména pro milovníky plzeňského piva,“ prozradila Zuzana Koubíková, ředitelka městské příspěvkové organizace Plzeň-TURISMUS, která provozuje plzeňská infocentra. „V našich infocentrech návštěvníci najdou celou řadu rozmanitých suvenýrů od textilu přes keramiku, porcelán, knihy nebo drobnosti na památku v podobě náramků nebo magnetek. Designová kolekce s ambicí zaujmout i mladší generaci a náročnější zákazníky nám v portfoliu chyběla,“ dodala Koubíková. „Zlaté kašny vzbuzují u místních vášně, návštěvníky a turisty hodně baví a na potisku vypadají moc dobře. Kolekci máme v plánu ještě rozšiřovat a zatím na ni máme kladné ohlasy,“ uvedla Koubíková.

Zboží je v prodeji v Turistických informačních centrech na náměstí Republiky 41 a na Palubě Hamburk u hlavního nádraží. Je také možné si ho přes e-shop rezervovat k osobnímu odběru v infocentru na náměstí, kde lze platit hotově nebo platební kartou, případně nechat zaslat přes Zásilkovnu. V případě dotazů týkajících se objednávky nebo dostupnosti zboží je k dispozici e-mail eshop@visitplzen.eu nebo telefonní linka 378 035 330. 

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 17.05.2022 17:05



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka