Nehoda u Litic: Jeden mrtvý

U Litic došlo k dopravní nehodě tří vozidel, při které došlo ke zranění jednoho z řidičů, který na následky svých utrpěných zranění na místě zemřel.

Cílená propagace v Plzni

Dopravní policisté a policisté skupiny kriminální policie a vyšetřování se dopravní nehodou zabývají. 

Ve čtvrtek krátce před půl osmou hodinou ráno došlo k tragické dopravní nehodě, při které vyhasl jeden lidský život. Na místě dopravní nehody zasahovaly všechny složky IZS. Osobní vozidlo tovární značky Ford 43letého řidiče jelo po silnici I/27 ve směru od sjezdu z přivaděče u Litic směrem k ulici Řepná. Na křižovatce nedal řidič s největší pravděpodobností přednost oproti SDZ P6 - Stuj dej přednost v jízdě a chtěl s vozidlem odbočit vlevo směrem na Radobyčice. Při tom došlo ke střetu s osobním vozidlem tovární značky Renault 56letého řidiče, který jel po vozovce ulice Řepná (označena jako hlavní pozemní komunikace) směrem od Litic na Radobyčice. Vozidlo Renault bylo následkem střetu odhozeno do protisměrné části vozovky, kde právě projíždělo nákladní vozidlo tovární značky Daf 43letého řidiče, který jel ve směru od od Radobyčic na Litice. Došlo k čelnímu střetu mezi vozidly. Při nehodě došlo ke zranění 56letého řidiče z vozidla Renault, který na následky utrpěných zranění na místě zemřel.

Jiné zranění na místě nebylo hlášeno ani zjištěno. Policisté na místě u řidičů provedli dechové zkoušky a testy na zjištění přítomnosti omamných či návykových látek s negativním výsledkem. Vzniklá hmotná škoda na vozidlech a věcech je předběžně vyčíslena přes 200 000 korun. Příčina a okolnosti jsou předmětem dalšího šetření. Policisté v místě nehody regulovali provoz až do doby jejího ukončeného šetření.

ilustrační foto


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
06.09.2019 06:18



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka