Nejlepším řešením jak ušetřit na energiích, je pořídit si vlastní fotovoltaickou elektrárnu, firma Galimed Energy Vám s tím ráda pomůže

FVE na klíč a profesionální poradenství ohledně všech náležitostí při zřízení vlastní FVE na Váš dům či firmu, to je firma Galimed Energy. Odborníci ve svém oboru Vám rádi pomohou se vším, co kolem zřízení vlastní FVE potřebujete vyřešit.

Cílená propagace v Plzni

Již od roku 2009 se firma GALIMED s.r.o. věnuje podnikání v oblasti obnovitelných zdrojů energie a saving energy. Realizuje fotovoltaické elektrárny na klíč v průmyslových zónách, na střechách rodinných domů, výrobních hal a také dodává FVE na míru pro logistická centra. Poskytuje komplexní služby v oblasti fotovoltaiky formou dodávky na klíč od první nezávazné schůzky, přes cenovou nabídku podle přání zákazníka až po finální realizaci včetně zajištění servisu.

Minimální náklady na energie, vytápění a ohřev vody

Největší předností fotovoltaických elektráren na klíč jsou bezpochyby minimální náklady na energie, vytápění a ohřev vody. Ať už chcete ve své firmě či doma pokrýt aktuální spotřebu energie, nebo byste rádi využili její přebytky pro ohřev a ochlazení TUV, nabíjení elektromobilů či případné výpadky dodávek elektrické energie, vždy je pro vás k dispozici nejlepší možné řešení. Každá fotovoltaická elektrárna může být přizpůsobena aktuálním potřebám vaší domácnosti nebo společnosti.

Když FVE, tak na klíč!

Společnost GALIMED s.r.o. je předním dodavatelem fotovoltaických elektráren na klíč pro rodinné domy, malé a střední podniky (výrobní haly, logistická centra, průmyslové zóny) a veřejný sektor. Proces dodávky zajišťuje nezávazné konzultace, individuální cenovou nabídku až po kompletní realizaci, servis a poradentství. Společnost spolupracuje se špičkami v oboru výstavby a realizace projektů obnovitelných zdrojů a sama provozuje několik fotovoltaických elektráren.

Máte zájem o nezávaznou konzultaci? Kontaktujte GALIMED s.r.o.

GALIMED s.r.o.

Na Roudné 443/18 301 00 Plzeň
E-mail
: kremen@galimed.cz
Mobil
: +420 721 878 610
Web
: www.galimedenergy.cz

Zdroj fotografie: www.galimedenergy.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka