Nová DACIA DUSTER: Třetí generace SUV s hybridní technologií a terénními schopnostmi

Objevte úplně novou Dacii Duster, třetí generaci ikonického modelu, který si získal srdce více než 2,2 milionů uživatelů. Nový Duster přináší inovativní design, výkonný hybridní pohon, 4x4 schopnosti, praktické řešení pro cestující a stále připojené multimediální vybavení. Líbí se vám? Více se dozvíte v plzeňském autorizovaném salonu Auto CB.

Cílená propagace v Plzni

Se vším vám pomohou přímo v salonu AUTO CB

AUTO CB, spol. s r.o. je autorizovaný prodejce a servis vozů značky ŠKODA, zajišťuje také autorizovaný servis a prodej vozů značek Renault a Dacia. Společnost také nabízí pojištění a financování vozů. Pokud sháníte nový či ojetý vůz, autodíly nebo specializovaný autoservis Škoda v Plzeňském kraji. Chcete více informací o nové Dacii Duster? Pokračujte na stránky www.autocb.cz!

Design, výkon a funkčnost

Nový design exteriéru Dacie Duster zdůrazňuje životní styl a robustní konstrukci pro jakýkoli terén. S typickými světlomety ve tvaru písmene "Y", ochrannými lemy blatníků a velkou světlou výškou, zůstává Duster věrný svému DNA SUV vozu.

Srdcem nového Dusteru je hybridní technologie s výkonem 140 koní. Tato pohonná jednotka kombinuje 1,6litrový čtyřválcový motor s úsporným hybridním systémem, umožňující až 80 % jízd ve městě na čistě elektrický pohon. Výsledkem je snížení spotřeby paliva až o 40 % ve srovnání se stejným benzínovým motorem při jízdě ve městě.

Hybridní technologie pro každodenní život

Nový Duster přináší úspornou pohonnou jednotku s automatickou multimódovou převodovkou a tichým rozjezdem na elektřinu. Díky režimům Eco a Auto nabízí každodenní komfort a efektivitu, zatímco režimy Snow a Sand-Mud jsou ideální pro terénní podmínky. Offroad mode s uzamčeným pohonem 4x4 umožňuje pohodlné přizpůsobení jakékoli situace.

4x4 pro opravdové terénní výzvy

Duster ve verzi 4x4 se pyšní svou světlou výškou a nájezdovým úhlem, který umožňuje zdolávat různorodé terény. Nové jízdní režimy umožňují snadno překonat jakékoliv terénní výzvy, ať už jde o každodenní dojíždění nebo dobrodružství v přírodě.

Praktický a stále připojený

Duster také získává srdce praktických řešení. Upevňovací systém YouClip nabízí šest bezpečných bodů pro připevnění telefonu nebo příslušenství 3v1, zahrnující svítilnu, háček a držák na nápoje. Interiér vozu je navržen tak, aby poskytoval vylepšený prostor pro cestující a praktické úložné prostory.

Stále připojená multimédia

Nový multimediální systém Media Nav Live na 10palcovém dotykovém displeji přináší vždy aktuální mapové podklady, dopravní informace v reálném čase a bezdrátové zrcadlení smartphonů pro Apple i Android. Audiosystém Arkamys a vybrané aplikace dodávají do interiéru Dacie Duster další vrstvu zážitku.

Dacia Duster ve své třetí generaci přináší kombinaci moderního designu, hybridní technologie a terénních schopností. Pro zákazníky hledající spolehlivý a výkonný SUV s praktickým interiérem a stále připojeným multimediálním vybavením je nový Duster v autosalonu Auto CB v Plzni neodolatelnou nabídkou. Podívejte se na novou Dacii Duster a objevte svět nových možností ve světě automobilů.

Kontaktujte plzeňský autosalon AUTO CB

Pro více informací o nové Dacii Duster kontaktujte autosalon Auto CB v PlzniKontaktujte Auto CB na níže uvedeném telefonním čísle také v případě zájmu o rezervaci testovací jízdy.

AUTO CB Plzeň

Nepomucká 487/119
326 00 Plzeň

Tel
.: +420 377 666 643
E-mail
: dispo@autocb.cz
Facebook
: Auto CB Plzeň

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka