Nová ŠKODA SCALA se slevou 30.000 Kč při výkupu vašeho starého vozu

Při nákupu nového modelu ŠKODA SCALA vám AUTO CB v Plzni na Nepomucké poskytne slevu 30.000 Kč za výkup vašeho starého vozu

Cílená propagace v Plzni

Zcela nový model ŠKODA SCALA se slevou 30.000 Kč

ŠKODA SCALA je zcela nový model s emocionálním designem a silnou vlastní identitou. Je také prvním vozem značky postaveným na platformě MQB A0 koncernu Volkswagen. Nový vůz představuje další vývojový stupeň designového jazyka značky ŠKODA. I přes kompaktní vnější rozměry nabízí SCALA velkorysý interiér i zavazadlový prostor. Nejmodernější možnosti konektivity, bohatou výbavu vozu a kvalitní materiály doplňuje mnoho asistenčních systémů známých z vozů vyšší třídy. Kromě toho nabízí přesvědčivý poměr ceny a užitné hodnoty.

Infotainment a konektivita

Novou generaci infotainment systémů modelu SCALA s displeji s úhlopříčkou až 9,2" doplňuje Virtuální Kokpit s displejem o velikosti 10,25". Vůz SCALA je jako první model ŠKODA díky zabudované kartě eSIM vždy připojen k internetu. K dispozici je také rozsáhlá nabídka služeb ŠKODA Connect včetně nových aplikací infotainmentu.

Bezpečnost na prvním místě

Kromě 9 airbagů pomáhá zvýšit bezpečnost cestujících také asistent změny jízdního pruhu (Side Assist). Tento systém rozpozná zezadu se blížící vozidla, která mají v úmyslu předjíždět nebo se již nacházejí v mrtvém úhlu. Asistent je aktivní až do vzdálenosti 70 m a dokáže tak varovat před nebezpečím také na dálnicích a rychlostních silnicích.

Sleva ve výši 30.000 Kč za výkup vašeho starého vozu

Při nákupu nového modelu ŠKODA SCALA vám plzeňský autosalon AUTO CB poskytne slevu 30.000 Kč za váš starý vůz.

AUTO CB, spol. s r.o.
Nepomucká 487/119 
326 00 Plzeň
Tel.: 377 666 666
Web: https://www.autocb.cz

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka