Nová vinotéka v království praček, chladniček a televizorů

Jak co nejvíce zpříjemnit svým zákazníkům výběr a nákup nových elektrických domácích spotřebičů, pomocníků a prostředků zábavy, se dlouhodobě snaží klatovská firma Elektro Efekt, s.r.o.

Jarní servisní akce AUTO CB

Jak co nejvíce zpříjemnit svým zákazníkům výběr a nákup nových elektrických domácích spotřebičů, pomocníků a prostředků zábavy, se dlouhodobě snaží klatovská firma Elektro Efekt, s.r.o.

Po loňské velké rekonstrukci, která znamenala podstatné zvětšení prodejní plochy a umožnila dále rozšířit sortiment bílé domácí techniky, praček, myček nádobí, chladniček a vestaveb kuchyňských spotřebičů, otevřela firma letos na jaře další prostory, kde zákazníkům nabízí také příjemné posezení a relaxaci u sklenky moravského vína.

V nové vinotéce si můžete vybrat ze stáčených i lahvových vín z nejlepšího výběru produkce vinařů z Velkopavlovické oblasti Modrých hor

V nové vinotéce si můžete vybrat ze stáčených i lahvových vín z nejlepšího výběru produkce vinařů z Velkopavlovické oblasti Modrých hor. K ochutnávce, nebo posezení se sklenkou dobrého vína nebo přírodní limonády z Moravy a odpočinutí po náročných nákupech, můžete využít i nově otevřenou venkovní terasu před vinotékou. Zastavte se, i když půjdete jen kolem vinotéky na procházku do parku, nebo nebudete chtít jít s partnerkou nakupovat do obchodního centra a volnou chvilku využijte k relaxaci. Při domluvě s vedením firmy je možné si pro uzavřenou společnost pronajmout i podzemní vinný sklep s barem, obsluhou a malým tanečním parketem.

„Někdy se nás zákazníci ptají, proč jsme otevřeli u nás zrovna vinotéku,“ vysvětluje člen vedení firmy. „Pravdou je, že nás jižní Morava okouzlila svojí vyrovnanou a pozitivní atmosférou, kterou jsme chtěli trošku přenést i do Klatov. Na Moravu jezdíme již dlouhá léta, poznali jsme ve vinařské oblasti Modrých hor mnoho milých lidí a vynikajících vinařů, od kterých jsme začali brát vína a chceme se s jejich vynikajícími výrobky, které jsou dnes výborně hodnoceny znalci vína z celé Evropy a vyhrávají světové soutěže, podělit i s našimi zákazníky a milovníky vína na Klatovsku.“

V nových prostorách firmy Elektro Efekt si zájemci o rekonstrukce starých kuchyní mohou vybrat z největší nabídky kuchyňských vestaveb na Klatovsku. O vestavěné spotřebiče je velký zájem, protože jsou nejen kvalitní a za výhodné ceny, ale splňují i současné představy o moderní kuchyni a technici Elektro Efektu vám vybraný spotřebič nejen přivezou, ale i osadí a uvedou doprovozu. Přijďte se podívat, určitě si vyberete a můžete na chvilku zažít i krásu, pohodu a radost jižní Moravy a Modrých hor.

Více o vinotéce v Klatovech se dozvíte na stránce Vinotéka.

Fotogalerie
Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka