NOVÝ LEXUS RZ 450e září ve filmu

Lexus RZ450e bude zářit ve sci-fi filmu studia Marvel, Black Panther: Wakanda Forever. Lexus je oficiálním automobilovým partnerem filmu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Před začátkem celosvětové premiéry filmu 9. listopadu 2022, bude Lexus RZ 450e hrát také ve spotech v délce 60, 30 a 15 sekund pod názvem Elektrická budoucnost.

„Síla, elegance a vize budoucnosti se u značky Lexus dokonale protíná s franšízou Black Panther. Máme obrovskou radost, že je Lexus opět naším partnerem a umožňuje nám prezentovat příběh nabitý akcí,“ říká Mindy Hamilton, viceprezidentka marketingu globálních partnerství společnosti Walt Disney Company.

Pro vstup mezi Dora Milaje, elitní bojovníky národa Wakanda, jsou nezbytné mimořádné vlastnosti – a právě takovými vyniká i vozidlo, které si zvolili.

„Náš plně elektrizovaný RZ 450e dokonale doplňuje arzenál Dora Milaje a přináší mimořádný zážitek z řízení, kdy se intuitivně propojuje se svým uživatelem prostřednictvím pokročilé technologie a strhujícího výkonu,“ říká Michael Moore, generální manažer Lexus International pro strategickou komunikaci.

O filmu

V nejnovějším snímku studia Marvel „Black Panther: Wakanda Forever“ královna Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) a Dora Milaje (mezi nimi i Florence Kasumba) bojují o záchranu svého národa před zásahem světových mocností, který přichází po úmrtí krále T’Challa. Ve snaze zachránit svému národu budoucnost se hrdinní Wakandané snaží vytyčit novou cestu pro království Wakanda – mezi jinými jim s tím pomáhá War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) a Everett Ross (Martin Freeman). Představí se také Tenoch Huerta jako Namor, král skryté podmořské říše, a ve filmu zazáří také Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena a Alex Livinalli. „Black Panther: Wakanda Forever,“ v režii Ryana Cooglera, produkci Kevina Feiga a Natea Moora, vstupuje do evropských kin 9. listopadu 2022. 

Poznámka redakce: pokud plánujete nákup nového vozu a hledáte tip na nejlevnější nová auta v České republice skladem (bez ohledu na značku vozu), pokračujte na stránku Nejlevnější nová auta v ČR.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka