Obvod opět přichystal pro děti i seniory atraktivní zájezdy

Úřad městského obvodu Plzeň 3 pořádá každoročně několik tuzemských i zahraničních zájezdů, které si senioři mohou koupit za lákavé ceny. Na jaře si zájemci mohou vybrat z pěti výletů. Také tradiční dětské zájezdy budou i nadále pokračovat. V letošním roce budou vypraveny opět tři výlety včetně žádaného do Safari Parku Dvůr Králové.

Cílená propagace v Plzni

„V letošním roce předkládáme seniorům obvodu čtyři tuzemské a jeden zahraniční zájezd. V nabídce je například výlet do Chrudimi a zámku Slatiňany s hipologickým muzeem, návštěva zámku v Mělníce, Litoměřic a Doks. Atraktivní pro ně bude jistě i barokní areál Kuks a Babiččino údolí s Ratibořicemi nebo zámky Orlík, Červená Lhota s Chýnovskými jeskyněmi“, vypočítává David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu. „Nezapomněli jsme ani na jejich oblíbený zahraniční zájezd, který jsme naplánovali na začátek června. Už teď se mohou senioři těšit do města Bad Schandau v Saském Švýcarsku a pevnost Königstein, na jednu z největších horských pevností v Evropě, ležící uprostřed Labských pískovců na stejnojmenné stolové hoře“, dodává starosta.

Zájezdy jsou pořádány pro seniory s trvalým pobytem na území MO Plzeň 3, kteří v letošním roce dosáhnou nejméně 60 let věku. V případě manželského páru stačí, když tuto podmínku bude splňovat jeden z nich. Při úhradě zájezdů předloží účastník občanský průkaz. U manželské dvojice postačí, pokud se dostaví v den prodeje jen jeden z nich a předloží občanský průkaz manžela/manželky. V den prodeje je možno zakoupit pouze dva zájezdy, další pak v následující úřední dny u pí Markové v kanceláři č. 26, do jejich vyprodání. Ceny zájezdů jsou bez vstupů, které si každý účastník hradí sám.

Prodej zájezdů bude zahájen dne 12. 3. 2020 v 8.00 hod v zasedací místnosti v suterénu budovy úřadu. Od 6.00 hodin budou v prostorách recepce vydávána pořadová čísla a bude umožněn i přístup do suterénní zasedací místnosti. Upozorňujeme, že pro každého zájemce bude vydáno pouze 1 číslo.

„Ani děti letos nepřijdou zkrátka, protože se se svými rodiči mohou v letošním roce těšit na zájezd do zábavního parku Mirakulum v Milovicích nebo na lipenskou Stezku korunami stromů, včetně areálu Království lesa v sousedství stezky. No a po úspěchu v loňském roce jsme opět zařadili zájezd do Safari Parku ve Dvoře Králové", informuje Stanislav Šec, místostarosta MO Plzeň 3. „Abychom uspokojili více zájemců, navýšili jsme u všech zájezdů kapacitu na dva autobusy“, doplnil místostarosta Šec.

Zájezdy jsou určeny pro děti do 15 let věku s trvalým pobytem na území MO Plzeň 3. Pro tyto děti je zájezd zdarma a lze je přihlásit pouze na jeden z nabízených zájezdů. Doprovod (rodiče, popř. prarodiče) uhradí účastnický poplatek 200 Kč a vstupné. Při výběru vstupného již bude zohledněna skupinová sleva. Obě částky budou z tohoto důvodu hrazeny již při nákupu zájezdu. Výše vstupů uvedená v tabulce je pouze orientační.

Zájemci se budou hlásit na všechny nabízené zájezdy prostřednictvím elektronického formuláře. Tyto formuláře, na každý zájezd jednotlivě, budou pro zájemce zpřístupněny na stránce www.plzen3.eu dne 21. 4. 2020 v 8.00 hodin a jejich vyplnění a odeslání bude možné do vyčerpání kapacity autobusů.

Autor: Miroslav Knotek Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 17.02.2020 11:04




0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka