Obyvatelé Plzně se mohou zapojit do přípravy nového Strategického plánu města

Již loni na podzim zadal Útvar koncepce a rozvoje města Plzně v rámci příprav nového strategického plánu šetření, v němž měli obyvatelé možnost říci svůj názor na život ve městě.

Cílená propagace v Plzni

 V současné době se mohou vyjádřit k připravovanému strategickému plánu prostřednictvím kontaktního formuláře. Ten najdou v průběhu celého zpracování až do schválení dokumentu v Zastupitelstvu města Plzně na www.ukr.plzen.eu.

„Do přípravy strategického plánu se může zapojit každý občan města. Přivítáme, když nám lidé zašlou své náměty či připomínky,“ říká ředitelka Útvaru koncepce a rozvoje města Plzně Irena Vostracká. „Strategický plán reaguje na dlouhodobé potřeby města a možnosti jeho rozpočtu. Hlavním smyslem strategického plánu je organizace rozvoje města a koordinace jednotlivých zájmů tak, aby město prosperovalo jako celek,“ doplňuje Eva Velebná Brejchová, která má koordinaci zpracování strategického plánu na starosti.

Útvar koncepce a rozvoje města Plzně ocení také zvídavé návštěvníky svých webových stránek. „Rozhodli jsme se, že odměníme nejbystřejší čtenáře našeho webu a třem Plzeňanům, kteří správně odpovědí na naše kvízové otázky ke strategickému plánu, věnujeme vstupenky na kulturní akce,“ říká Kateřina Juríková z Útvaru koncepce a rozvoje města Plzně.

V těchto dnech pokračují práce na celkové analýze. Koncem roku začne příprava návrhové části dokumentu. Další informace o strategickém plánu a průběhu jeho zpracování se dozvíte z webových stránek města, Útvaru koncepce a rozvoje města Plzně a médií.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka