Nosní odsávačka - zachránce pro miminka

Dospělí si s rýmou poradí, ale batolata potřebují naši pomoc. Každá maminka zažila chvilku nejistoty, když nevěděla jaká správná odsávačka na hleny se hodí pro její dítě. Tento článek vám pomůže s výběrem odsávačky pro vaše miminko!

Cílená propagace v Plzni

Připravujete se zakládat rodinu a přemýšlíte nad tím, co všechno musíte mít doma po ruce. Na cestě je váš první potomek a stát se může cokoliv, miminko se narodí a může mít alergie, tím pádem budete muset domýšlet, co koupit navíc do výbavičky. Také se může stát, že po narození miminka zjistíte, že nemáte doma teploměr, takže ho budete muset na rychlo sehnat.

Užitečná a velice potřebná pomůcka

Ale jedna z nejdůležitějších věcí, na které by se mělo myslet, je právě nosní odsávačka. Patří vlastně do základní výbavy pro miminko. Miminko neumí samo smrkat a také dýchá pouze nosem, takže při onemocnění dýchacích cest je právě odsávačka zachráncem. Přitom domácí zařízení na odsávání hlenů nemusí sloužit jen při rýmě, ale také při alergiích. Průběžné preventivní odsátí může dítěti také velmi pomáhat. Neshromažďují se pak v takové míře viry a bakterie, které mohou vést k onemocněním. 

Kdo vám poradí s výběrem odsávačky?

Se zvolením té správné nosní odsávačky na hleny vám může poradit například lékař nebo někdo zkušenější z rodiny, ale my vám doporučujeme využít online rádce, kterého pro vás sestavil specializovaný eshop se zdravotnickou technikou a dezinfekcemi. Online poradna je pohodlná možnost, díky které rychle zjistíte, jaká odsávačka vám bude vyhovovat na 100 %. Již nyní vám můžeme sdělit, že mezi nejprodávanější odsávačku do domácností patří model ARMOLINE.

Navštivte stránku Jak vybrat odsávačku hlenů, kde máte rozepsané všechny výhody u různých druhů odsávaček. Vše je popsáno do detailů. Najdete zde vysvětlení, jak byste měli odsávačky používat a součástí rádce je doporučení vyběru  těch nejkvalitnějších nosních odsávaček.

Poznámka redakce: Sací láhev společně s hadicemi a sací špičkou je potřeba po každém použití mýt a dezinfikovat. K dezinfekci odsávaček hlenů doporučujeme kvalitní dezinfekce STÉRIDINE, které splňují nejnáročnější kritéria pro zvláště citlivé lidi, kteří trpí nejrůznějšími alergiemi a jinými reakcemi. 

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka