Opilý muž spal v Plzni na ulici se šestiletým synem

V úterý nad ránem - ve 02:52 hodin byla hlídka MP Plzeň – Bory vyslána do Stehlíkovy ulice v Plzni.

Cílená propagace v Plzni

Tam u vstupních dveří pod zděným přístřeškem budovy (Fakulty pedagogické ZČU), nalezli spícího dospělého muže s malým dítětem. Muž uvedl, že zde se svým synem (ročník 2014) nouzově přespává, neboť došlo mezi ním a manželem jeho matky ve večerních hodinách předešlého dne k hádce a nemohli u ní momentálně zůstat. Při komunikaci s uvedeným mužem bylo patrné, že je pod vlivem alkoholu, proto byl vyzván k orientační dechové zkoušce. Provedená zkouška potvrdila u zmíněného muže množství 2,66 promile alkoholu v dechu.

Vzhledem ke zjištěným skutečnostem, věku přítomného chlapce a situaci, v jaké se oba nacházeli, byla na místo přivolána Policie České republiky (PČR). Hlídka PČR v součinnosti s hlídkou městské policie následně rozhodla o předání dítěte do péče jeho babičky. Ta uvedla, že po slovní rozepři otce dítěte s jejím manželem bez vysvětlení odvedl ve večerních hodinách svého syna neznámo kam.

Hlídka PČR si muže ponechala na místě k dalším úkonům, jelikož zde vzniklo podezření z  protiprávního jednání spočívajícího v ohrožování výchovy dítěte.

foto: mp plzeň

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 19.05.2020 12:06



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka