Pánská móda letošního podzimu. Jaké módní trendy vás čekají?

Dny se zkracují, přichází babí léto a listí se pomalu barví do tradičních podzimních barev. A stejně jako na začátku každého ročního období, jsou tu nové podzimní trendy. Které ovládly přehlídková mola natolik, že se vyplatí o nich vědět? Uvidíme!

Cílená propagace v Plzni

Podzim bez bundy nebo kabátu? Nemožné!

Stálicí podzimní módy jsou vždy bundy a kabáty. A tak to má být - přeci jen přecházíme pomalu do té chladnější poloviny roku. Letošní podzimní módě kralují trenčkoty, kabáty, zkrátka svrchníky v prodloužených délkách. Chybu ale neuděláte ani v okamžiku, kdy se přikloníte na druhou, tedy tu kratší, stranu. Krátké kožené bundy a bombery budou v podzimních ulicích jistě k vidění. A pokud svůj kabát nebo bomber vyladíte do kostky, máte hned dva trendy v jednom. Kostka totiž bude na podzim hrát prim! Najděte si ty nejstylovější bundy na answear.cz

A to nejen na bundách a kabátech. Pořiďte si ji na košili, tričku, kalhotách, saku nebo rovnou na celé soupravě. Budete vypadat skvěle sladění od hlavy k patě, tón v tónu, kostku v kostce. A kostku můžete rovnou spojit s dalším módním trendem, kterým je červená a nude barva. Tak se nebojte podzim pořádně rozsvítit!

Mezi bundami ale ještě chvilku zůstaneme. Zalovte v paměti a zkuste si vybavit, jak vypadá taková klasická sportovní bunda fotbalového týmu na americké střední škole nebo univerzitě. Vidíte ji? Tak přesně takovou si pořiďte. Bude totiž naprostým hitem! No a pokud lovíte v paměti a jediná bunda, kterou si vybavujete, je kožená z Pomády, tak i to je moc dobře!

Na které materiály zaměřit pozornost? Kůže, džínovina a ...

Vlna. A to je dobře, protože podzim bude sychravý a studený. Nejvíc in budete v pletené vestě s různými vzory. A nebo se nebojte promítnout do pleteniny ty nejvíc trendy podzimní barvy - červenou a nude. Pod vestu oblékněte košili nebo oblíbené tričko typu polo a máte vyhráno!

Kůže se v módních trendech na podzim promítla hned v několika variantách. Jako krátká bundička, ale také jako oversize kabát nebo sako. A nemusíte sahat jen po klasických kožených věcech. Parádu uděláte i v semiši nebo kožené imitaci. Pokud nejste milovníky koženého oblečení, pořiďte si například pásek. Velmi zajímavé kousky najdete na https://answear.cz/k/on/doplnky/pasky

Třetím trendy materiálem tohoto podzimu je džínovina. A to primárně na kalhotách a ve velkém. Velké pozdvižení budou totiž v ulicích budit oversize velikosti. Široké nohavice, kalhoty do pasu, vše objemné a výrazné. Přesně takové by měly být vaše podzimní džínsy. 

Silueta především

Na druhé straně je pak trend, který velmi zdůrazňuje pánskou siluetu. Skvěle se hodí pro všechny, kteří musí dodržovat dress code v rámci své práce. Široká ramena, úzký pas a boky. Tento styl můžete promítnout nejen do kabátů, bund a sak, ale držte ho i v dolní části. Vypasované nohavice těmto vrchním střihům velice sluší, nebojte se tedy zdůraznit svou štíhlou postavu. Skvělý výběr kalhot je na https://answear.cz/k/on/obleceni/kalhoty

Móda letošního podzimu slibuje zhruba stejnou pestrost jako listí, které bude v následujících měsících padat na chodníky. Jestli ale skutečně tyto módní trendy ovládnou ulice, to se musíme nechat překvapit!

Fotogalerie
Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka