Pánské tenisky a oblek, jde to dohromady?

Tenisky jsou nestárnoucí klasika, každý je zná a všichni jich doma mají několik párů.

Cílená propagace v Plzni

Jsme si jistí, že tenisky nosíte každý den a možná se Vám bude zdát tento článek zbytečný, avšak dnes se chceme bavit o kombinaci tenisek s jistým druhem oblečení, který byste si možná k teniskám nevzali. Nyní je však čas posunout tenisky na vyšší level. Bavíme se kombinaci volnočasových tenisek a formálního oblečení. Tenisky a oblek? Žádný problém. Jít v teniskách na společenskou událost. Žádný problém. Obout si tenisky na ples? Žádný problém. Čtěte dál a dozvíte se jak.

Tenisky – univerzální obuv pro všechny příležitosti

Tenisky využijete úplně všude, ať už se jedná o sportovní, volnočasové nebo společenské aktivity. Nyní Vám prozradíme tajemství. Jedná se o naprosto základní kousek, který nesmí chybět ve Vašem šatníku. Jedná se o bílé tenisky. Jednoduché bílé tenisky jsou totiž naprostým základem pro Vaše outfity, a to jak v teplých letních dnech, tak i v těch podzimních deštivých. Bílá barva je velmi univerzální a hodí se k mnoha outfitům. Ať už zvolíte džíny, látkové kalhoty, sukni či kraťasy, tak stále můžete vsadit na bílé tenisky, které bude skvěle ladit.

To samé platí i pro společenské události. Pokud máte správně vybraný oblek, tak místo košile můžete zvolit bílé tričko a k tomu právě bílé tenisky. Budete překvapeni, jak dobře tento outfit vypadá. Bílé pánské tenisky by neměly chybět v žádném šatníku a můžeme Vám zaručit, že skvěle vyniknou v kontrastu s ostatním oblečením a vy tak určitě zaujmete své okolí.

Máte vždy jistotu, že teniskami nic nezkazíte. Značka CCC Vám rozumí a je schopna dodat nejkvalitnější boty za příznivou cenu. I sportovní obuv může být stylová, a proto dnes není ojedinělé vidět outfity, které jsou vytvořené z pohodlných tenisek a šatů. Nebojte se proto experimentovat a načerpejte inspiraci právě teď.

Co nosit k teniskám?

Když si k teniskám vyberete několik dobře padnoucích triček a kalhot nebo kraťasů, tak máte vyhráno. Vyberte si univerzální barvy jako je bílá, černá, šedá a modrá a máte jistý úspěch. K tomu si jen vyberete dobře padnoucí kalhoty boty a máte vyhráno. Spousta lidí si myslí, že móda je složitá. Opak je pravdou. Jak jsme již řekli, tak v jednoduchosti je krása. Stačí nezlomit hůl a dát si práci s výběrem.

Kraťasy může kombinovat s klasickým tričkem s krátkým rukávem nebo polo tričkem. Ti odvážnější mohou sáhnout i po tričku s delším rukávem či košili. Níže jsem pro vás sepsal odstavec, který Vám pomůže se správným výběrem velikosti trička.

Jak jsme již výše zmiňovali nepodceňujte výběr velikosti. Příliš upnuté tričko Vám rozhodně neudělá kompliment, bude spíše vypadat, jako že jste zdědili tričko od Vašeho staršího sourozence. Naopak když si obléknete tričko o dvě velikosti vyšší, než je ta Vaše, tak budete vypadat jako rapper z devadesátých let. To taky nechcete. Různí výrobci mají různé střihy a styly triček, a proto je možné, že někdy Vám bude například velikost L celkem malá a někdy byste raději volil o velikost menší.

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka