Pilsner Urquell uvařil speciální chmelový mok pro gurmánský festival

Gurmánský Bosch Fresh Festival nabídne kromě gastronomických pochoutek také výborné pivo. Pilsner Urquell, který je hlavním pivovarem festivalu uvařil speciální chmelový mok přímo pro festival. Kromě toho se mohou návštěvníci těšit na ochutnávky celé řady větších či menších pivovarů.

Cílená propagace v Plzni

Již pošesté se v Plzni koná Gurmánský Bosch Fresh Festival. I letos nabídne mnoho gastronomických pochoutek a výborné pivo. Letos je hlavním pivovarem festivalu Pilsner Urquell. Ten uvařil speciální chmelový mok přímo pro festival. 

Várka festivalového piva byla uvařena 8. dubna. Slavnostním ceremoniálem provázel Václav Berka, hlavní sládek pivovaru, který předal pořadateli festivalu Petrovi Jiráskovi pamětní listinu. Pravý žatecký chmel do tanku vhodily moderátorky Prima TV Sandra Parmová a Monika Leová, které budou rovněž moderovat workshop stage a grill stage. Pivovar bude mít vareálech festivalů hned několik stanů, kde se bude nejen speciální pivo čepovat.

Návštěvníci samozřejmě mohou na festivalu ochutnat i další chmelové poklady celé řady větších či menších pivovarů. Kromě velkých producentů, jakými je Pilsner Urquell, Ferdinand nebo Svijany, mohou návštěvníci ochutnat lahodný mok od menších či rodinných pivovarů - Pivovar Raven, U Stočesů, Knížecí pivovar Plasy, Pivovar Krušnohor a další.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka