Plzeň se stane městem finanční svobody

Den otevřených dveří finanční svobody v klientském pracovišti World Systems Market v Plzni

Cílená propagace v Plzni

SVOBODA. Nejskloňovanější slovo na světě vůbec. Dnes ho mnohdy vnímáme jako samozřejmost, ale ne vždy tomu bylo tak. Letošní květen se v mnoha státech a městech nese ve znamení velkých oslav. Je tomu již 70 let od konce druhé světové války. Ne jinak tomu bude i v Plzni, kde proběhly velkolepé oslavy. Svoboda však může být spojována i s financemi. Je to právo volby, kdy si můžeme zvolit styl a způsob zhodnocení svého majetku.  A na základě svobodných informací být v tomto odvětví o krok napřed.  Těmito a dalšími tématy se bude zabývat klientské pracoviště společnosti World Systems Market Inc., které pořádá tematický „Den otevřených dveří finanční svobody“. 

Společnost World Systems Market Inc. přichází s revoluční novinkou na poli obchodování  s fyzickými komoditami. Díky neustálému výzkumu a vývoji se nám podařilo vyvinout našeho nejprogresivnějšího robota – Commodity+. Tento obchodní software pro své obchodování využívá komoditního trhu, kde za vás dokáže vyhodnotit nespočet obchodních příležitostí, které by vám jinak unikly. Na každém kroku naší cesty životem jsou spolu s námi i zdroje  a suroviny – komodity. Nekonečný proces, na jehož počátku je vždy naše Země, zahrnuje stále opakující se úrodu a neúnavnou lidskou práci. Nyní máte jedinečnou možnost stát se aktivním účastníkem tohoto od pradávna sledovaného trhu a využít jej pro budování vašich snů. Obchodní software Commodity+ se stane partnerem na cestě ke komoditnímu trhu, svobodnému rozhodování a finanční nezávislosti. 

Podstatou produktu je automatický obchodní software, který dokáže samostatně, tj. bez zásahu lidského faktoru, analyzovat vývoj na trhu, vyhledávat ziskové obchodní příležitosti  a automaticky generovat pokyny k nákupu nebo prodeji s cílem maximalizovat zhodnocení majetku klientů. 

Více informací získáte, pokud navštívíte  www.commodity-plus.com nebo 18. a 19. května přímo klientské centrum společnosti, kde  bude probíhat den otevřených dveří. Čeká vás spousta informací, dárky, akce pro děti a soutěže. 


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 16.05.2015 03:08



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka