Plzeňské podlahové studio PARKETCENTRUM je již 20 let s vámi

PARKETCENTRUM s.r.o. je podlahové centrum nabízející široké spektrum podlah, interiérových dveří a služeb. Na trhu působí již od roku 1994.

Jarní servisní akce AUTO CB

PARKETCENTRUM s.r.o. je podlahové centrum nabízející široké spektrum podlah, interiérových dveří a služeb. Na trhu působí od roku 1994. Od začátku se tato tradiční plzeňská firma zabývá prodejem parket a výrobků pro povrchovou úpravu dřeva Bona. Zároveň provádí od roku 1994 montáž a renovaci dřevěných podlah.

Sortiment výrobků byl postupně rozšířen o třívrstvé parkety Kahrs a Magnum, laminátové podlahy Witex, BerryFlor, Eger a PVC značek Fatra, Forbo a Tarket. Časem k širokému spektru podlahových materiálů přibyly ještě dveře Dre a PortaDoors. U všech prodávaných výrobků PARKCENTRUM provádí montáž u zákazníků.

PARKCENTRUM má široký výběr podlah do obýváku, dětského pokoje, do ložnice i do kanceláře

Obývací pokoj je hlavní dominantou každé domácnosti. Je to místnost, ve které se schází celá rodina a do které uvádíme návštěvy. Podlaha by měla být příjemná a kvalitní, protože je tím nejvýraznějším prvkem každého obývacího pokoje a ovlivňuje tak charakter celého interiéru. Sháníte podlahu do obýváku? Podívejte se na nabídku podlah do obývacího pokoje!

Výběr podlahy do dětského pokoje je velmi specifický. Každé dítě totiž tráví nejvíce času na zemi, kde si hraje, staví si tam hračky a neustále zlobí. Nikdo po dětech ani nechce, aby si hrály pouze u stolu. Podlaha je tak tím nejdůležitějším v každém dětském pokoji a při jejím výběru je také důležité, aby se snadno udržovala a byla zdravotně nezávadná.

Ložnice je po kuchyni a obývacím pokoji jedním z nejdůležitějších míst každého bytu a domu. Je to místo, kde odpočíváme, regenerujeme a snažíme se nabrat všechny ztracené síly a nastartovat se do nového dne. Výběru podlahy do místnosti, kde strávíme třetinu svého života bychom měli věnovat dostatek času.

Kancelář by měla být reprezentativním místem pro jednání s klientem a obchodní jednání. Není nic horšího než sešlapaný koberec neurčité barvy, tvaru a podivného zápachu. Nová podlaha v kanceláři dokáže vytvořit komfortní a příjemné pracovní prostředí. Z praktického hlediska by měla být především odolná a nenáročná na údržbu.

Kontakty - Vzorková prodejna, velkoobchod a sklad PARKCENTRUM

Mobil:  603 207 298
Tel:       377 537 858
Fax:       377 460 420  

Hřbitovní 17
301 12 Plzeň
e-mail:  info@parketcentrum.cz
web: www.parketcentrum.cz

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
07.08.2015 08:22




5 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka