Potácel se Domažlicemi a pokřikoval vulgarismy

V neděli krátce po poledni procházel muž městem a vulgárně pokřikoval na kolemjdoucí. Na výzvy policistů nereagoval a skončil v protialkoholní stanici v Plzni.

Jarní servisní akce AUTO CB

V neděli 12. září letošního roku přijali policisté na obvodním oddělení v Domažlicích dvě oznámení o nevhodném chování muže, který vzbudil veřejné pohoršení.

Ve 12.27 hodin šel podezřelý muž od vlakové zastávky směrem na Chodské náměstí, kdy procházel ulicí Hruškova a pokřikoval i choval se vulgárně ke kolemjdoucím občanům.

Na místo vyjeli policisté  a zjistili, že muž nejen povykoval i se pohyboval vrávoravým krokem po chodníku a ulici. Policisté uvedeného muže našli na Chodském náměstí, kdy byl zjevně pod vlivem alkoholu, choval se agresivně a nadával občanům i policistům. Na opakované výzvy policistů nereagoval a ohrožoval nejen sebe, ale i ostatní osoby. Policisté použili donucovací prostředky hmaty, chvaty a pouta. Podezřelý muž byl převezen na oddělení, kde policisté zjistili totožnost jednatřicetiletého muže z Kašperskohorska.

Za doprovodu policistů byl muž převezen do protialkoholní záchytné stanice v Plzni.

Muž je podezřelý ze spáchání přestupků proti veřejnému pořádku, kdy neuposlechl výzvy úřední osoby při výkonu její pravomoci a vzbudil veřejné pohoršení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 14.09.2021 07:03



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka