Prazdroj investoval 90 milionů do rozšíření skladovacích prostor

Zástupce skupiny SABMiller Europe Ken Hitchcock společně s představiteli Plzeňského Prazdroje symbolicky přestřihli pásku při slavnostním otevření rozšířeného skladu pivovaru v Plzni.

Cílená propagace v Plzni

Výstavba nových skladovacích kapacit o rozloze 6300 m2 trvala 8 měsíců a investice dosáhla 90 milionů korun.

Rostoucí zájem o značky Plzeňského Prazdroje na domácím i zahraničním trhu, nárůst výrobků a nových balení zejména pro maloobchod a zrychlení dodávky zákazníkům, to jsou důvody, proč Plzeňský Prazdroj investoval 90 milionů korun do rozšíření skladovacích prostor v plzeňském pivovaru. Po osmi měsících výstavby včera sklad slavnostně otevřeli zástupci SABMiller Europe a Plzeňského Prazdroje. Symbolického přestřižení pásky  se zúčastnili Ken Hitchcock, ředitel výroby pro evropský region, zástupce společnosti SWIETELSKY, která výstavbu zajišťovala, Diarmaid De Burca, technický ředitel Plzeňského Prazdroje a Stanislav Hamara, manažer závodu Plzeň. 

Rekonstrukce a dostavba probíhala za plného provozu stáčírny

„Všechny stavební práce byly pečlivě koordinovány a propojovány v plánovaných odstávkách výrobní linky, nezřídka i během víkendů. Přesto se nám podařilo vše dokončit dva týdny před plánovaným termínem,“ uvedl Ing. Martin Hašek, ředitel oblasti Plzeň Sever odštěpného závodu Pozemní stavby ZÁPAD SWIETELSKY stavební. 

Rekonstrukcí vznikly nové skladovací prostory pro hotové výrobky o rozloze 6300 metrů čtverečních a nové nakládací brány pro urychlení nakládky. Vytvořením nových nakládacích míst a změnou logistických procesů se zvyšuje propustnost kamionů pivovarem a eliminuje se skladování v externích skladech, což přináší velké finanční úspory. Současně má pivovar zboží plně pod kontrolou z hlediska kvality při manipulaci a skladování. 

„Objem skladovaných výrobků díky novým prostorům vzrostl o téměř 8 tisíc palet, což představuje 220 plně naložených dlouhých kamiónů. Celková plocha skladovacích prostor se tak zvýšila na 37 000 palet ve všech skladech v areálu závodu. Manipulaci s výrobky nyní ve skladu zajišťuje celkem 37 plynových či elektrických manipulačních vozíků,“ upřesňuje Stanislav Hamara, manažer závodu Plzeň. 

A kde si můžete na plzeňském Prazdroji pochutnat?

Zajímá vás, kde si můžete vychutnat lahodné plzeňské pivo a dobré jídlo? Navštivte Švejk restaurant U pětatřicátníků, který je součástí originální české koncepce Švejk restaurantů.

V každé restauraci ŠVEJK najdete originální dobové doplňky, které byly součástí prvorepublikových hostinců. Výčepní nosí „švejkovskou čepici", bílou košili, šedé kalhoty a kšandy. Servírky mají červenou sukni a bílou halenku.

ŠVEJK Restaurant zajišťuje rozvoz jídla i catering

Mezi další výhody ryze českého řetězce kvalitních restaurací ŠVEJK patří tyto oblíbené služby:

Kontakty:

Švejk restaurant Plzeň "U Pětatřicátníků"

Riegrova 12
30100, Plzeň

Mobil: +420 725 810 258
Telefon: +420 377 970 404
E-mail: plzen@svejk.cz
Web: http://www.svejkplzen.cz/

Otevírací doba

Po-Čt: 10:30 - 23:00
Pátek: 10:30 - 24:00
Sobota: 11:00 - 24:00
Neděle: 11:00 - 22:00

FACEBOOK: Švejk restaurant "U Pětatřicátníků"


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka