Prazdroj vyzývá: Staňte se mistrem čepování piva!

Existuje škola, do které žáci chodí dobrovolně, rádi a ze které se jim mnohdy ani nechce domů. Najdete ji v pivovaru Plzeňský Prazdroj.

Cílená propagace v Plzni

Škola čepování piva Pilsner Urquell je otevřená všem zvídavým plnoletým zájemcům, kteří si chtějí osvojit zásady řemesla výčepního.

„Od poloviny června opět s radostí spustíme každý pátek od 18 hodin zážitkový program Školy čepování piva Pilsner Urquell. Prozatím s kapacitou 15 osob, tedy vřele doporučuji si místa zakoupit online předem“ zve Pavla Mášková, manažer návštěvnických služeb.

Během 3,5hodinového zážitkového programu ve Škole čepování Pilsner Urquell se nejprve vydáte na prohlídku autentických prostorů pivovaru, kde poznáte historii, výrobní proces i suroviny, z nichž se pivo vyrábí. Na teorii naváže praxe, kde si pod vedením mistra výčepního osvojíte zásady správného čepování piva a vlastnoručně si načepujete pivo „na hladinku", „šnyt" či „mlíko". Během „výuky“ si vychutnáte pivo Pilsner Urquell i správně kořeněný pivovarský guláš. Všichni absolventi si domů odnesou nejen spoustu dojmů, ale také památeční půllitr. 

Možností, jak si náležitě užít Školu čepování piva Pilsner Urquell, je hned několik: Skupiny čítající 15 osob a více si ji mohou předem objednat na e-mailu reservations@asahibeer.cz. Pro jednotlivce nebo menší skupinky jsou na www.prazdrojvisit.cz k dispozici předem vypsané termíny.

Poznámka redakce pro milovníky pěnivého moku: navštivte pivní lázně, kde každý hotelový pokoj má svou vlastní pípu.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 19.06.2021 14:06



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka