Pražská energetika a.s. a Langmatz CZ s.r.o. úspěšně otestovali prefabrikovaný základ pro rychlodobíjecí stanice

Pražská energetika a společnost Langmatz úspěšně dokončili pilotní instalaci prefabrikovaného základu pro rychlodobíjecí stanici elektromobilů.

Cílená propagace v Plzni

Firma Langmatz CZ s.r.o. vyvíjí, vyrábí a dodává inovativní systémová řešení pro oblasti telekomunikace, silnoproudu a dopravní signalizace. Klade důraz nejen na vysokou kvalitu výrobků, ale také na udržitelnost životního prostředí díky použitým recyklovatelným materiálům.

Základ byl namontován přímo před centrálou Pražské energetiky v Praze 4 a následně na něj byla instalována rychlodobíjecí stanice alpitronic Hypercharger o výkonu 150 kW. Je vyroben z odolného polykarbonátu a má v horní části umístěné ocelové připojovací panely pro připojení stanice k základu.

Pražská energetika plánuje v následujících letech instalovat další rychlodobíjecí stanice v Praze a dalších městech v ČR. Prefabrikované základy od společnosti Langmatz jsou jednou z možností, jak urychlit výstavbu těchto stanic.

Výhody prefabrikovaných základů Langmatz pro rychlodobíjecí stanice:

  • odolné proti povětrnostním vlivům

  • vyžadují minimální stavební úpravy

  • cenově dostupné

  • snadná a rychlá instalace

  • možnost instalace rychlodobíjecích stanic s výkonem až 300 kW

Tato pilotní instalace otevírá dveře novým a rychlejším instalacím dobíjecích stanic. Díky výměnným horním montážním panelům lze do budoucna vyměnit stanici za novější model bez nutnosti výkopových prací a výměny celého základu, což investorům ušetří peníze a montážní firmě čas i úsilí.

Chcete více informací? Kontaktujte firmu Langmatz CZ s.r.o.

Langmatz CZ s.r.o.

Dr. Sedláka 763, Klatovy III, 339 01 Klatovy

Web
: www.langmatz.cz
Tel
.: +420 602 673 498
E-mail
: obchod@langmatz.cz

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka