Přečtěte si recenze a názory zákazníků na zděné domy na klíč od plzeňské firmy Brickhouse s.r.o.

Přemýšlíte o výstavbě zděného domu na klíč? Zajímá vás, jaké jsou zkušenosti a názory zákazníků na zděné domy od firmy Brickhouse s.r.o.? Podívejte se na recenze domů o dispozicích 3 + KK a 4 + KK.

Cílená propagace v Plzni

Každá firma je vždy velmi ráda za krásné recenze od svých zákazníků. Spokojenost zákazníků je pro firmu Brickhouse s.r.o. prioritou a těší je, když mohou přispět k vytvoření vašeho vysněného domova.

Recenze: Bungalov 3 + KK v Oboře u Kaznějova

,,Dobrý den, s výstavbou domu od vaší firmy jsem byla velmi spokojená, stejně tak výborná spolupráce a jednání s vámi. Vřele doporučuji vaši firmu všem zájemcům o stavbu domu. Moc vás oba zdravím a přeji mnoho zakázek a vůbec štěstí a zdraví v osobním životě." V.C.

Recenze: Individuální Bungalov 4+KK Třemošná

,,Od firmy Brickhouse s.r.o jsme si v průběhu let 2019-2020 nechali postavit bungalov, tak bych se rád podělil o své zkušenosti. S majiteli firmy jsem se setkal na doporučení od mého šéfa poté, co jsem prodělal kolečko u různých stavebníků, kteří si vzali podklady k nacenění, všechno mi odkývali a pak se ze 4 ozval jen jeden, ale za to s vysokou cenou. Už jsem byl skeptický ohledně další firmy. Od první schůzky mi ale bylo sympatické, že se mnou mluvili na rovinu. Že mi to nacení i postaví, ale volný termín bude až tak za třičtvrtě roku, že jestli na to spěchám, tak že se omlouvají, ale že dřív to nepůjde. Nakonec jsme si plácli."

,,Celá stavba (od prvního kopnutí do země po nastěhování) trvala rok a 10 dní přesně. Mohlo to být i rychlejší, ale na mojí žádost se v létě čekalo přes měsíc s lepením vinylové podlahy na vyschnutí betonové podlahy. Jako na každé stavbě, tak i u nás vznikly různé problémy, třeba když jsem si v průběhu stavby vymyslel venkovní žaluzie schované pod fasádou. Šlo o nesystémové uložení žaluziových kastlíků Porotherm v překladech Ytong. Pánové vše zkonzultovali se zástupci obou výrobců, řešení představili architektovi a bylo vyřešeno. Chci tím říct, že se ke všemu stavěli čelem, i když byla chyba na jejich straně. Abych to shrnul: s firmou Brickhouse je snadná domluva, jsou flexibilní, u naší stavby to bylo cenově velmi slušné." R.S.

Chcete i vy postavit dům na klíč dle svých představ bez stresu a starostí? Podívejte se na nabídku zděných domů na klíč firmy Brickhouse s.r.o. nebo si projděte její reference.

V případě dotazů neváhejte firmu kontaktovat.

BrickHouse s.r.o.
Zborovská 36, 301 00 Plzeň 3

Web
: www.brickhouse.cz
E-mail
: kancelar@brickhouse.cz
Telefon
: +420 603 446 574
Facebook
: Brickhouse s.r.o.
Instagram
: brickhouse_zdene_domy

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka