Před svátky stoupá zájem o slevové akce v Německu

Spotřebitelé s blížícími se svátky mnohem častěji vyhledávají slevové nabídky i ze sousedních zemí.

Cílená propagace v Plzni

Na tuto poptávku reaguje nákupní rádce Kupi.cz, který nově uveřejňuje také zahraniční letáky z lokalit blízkých hranic republiky v podobě, na kterou jsou uživatelé zvyklí. Cílem je usnadnit tuzemským spotřebitelům plánování oblíbených svátečních nákupů.

Nákupní rádce Kupi.cz, který přináší informace o nejvýhodnějších nabídkách z oblasti potravin, drogerie, ale například i elektroniky nebo sportovního vybavení, nově zveřejňuje zahraniční letáky ze sousedních zemí přímo na stránce Kupi.cz v sekci „Zahraniční letáky“. Nechybí německé, polské, rakouské a slovenské slevové akce, díky čemuž nemusí uživatelé navštěvovat zahraniční mutace nákupního rádce. Přímo na Kupi.cz totiž najdou akční letáky oblíbených zahraničních řetězců v českém jazyce, a to jak na počítači, tak i v mobilu. 

Vánoce jsou pro příhraniční obchody velkou příležitostí získat české zákazníky
Češi o svátcích podle Petra Miklíka, analytika retailových cen Kupi.cz, často navštěvují zahraniční vánoční trhy a během prohlídky sousední země se rádi zastaví i v nákupních řetězcích pořídit běžné potraviny a spotřební zboží. Zájem o nákupy v zahraničí podle něj stoupá, přičemž největší poptávka ze strany Čechů je po slevových akcích v Německu a v Polsku. „Čeští zákazníci si mohou nyní na Kupi.cz velmi rychle porovnat, zda se jim vyplatí nakupovat v našich obchodech, nebo zajet pár kilometrů za hranice. Tyto typy nákupů jsou obzvlášť oblíbené zejména v období svátků a povánočních výprodejů. Proto také vylepšení spouštíme právě v této době,“ uzavírá Miklík.

V zahraničí působí české Kupi.cz pod značkou Kupino už v 17 státech. Naleznete ho vždy po zadání „Kupino.“ s koncovkou zkratky dané země, například Kupino.de s německými, Kupino.pl s polskými, Kupino.at s rakouskými nebo Kupino.sk se slovenskými akčními letáky.  Kupino mají i v Argentině, Francii, Chile, Itálii, Jihoafrické republice, Kanadě, Kolumbii, Nizozemsku, Mexiku, Peru, Španělsku, USA nebo ve Velké Británii.


 


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 14.12.2019 17:07



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka