Při pouti v Dolanech v sobotu vystoupí Ivan Hlas

Kostel sv. Petra a Pavla v Dolanech u Hlinců na již tradiční „Pouť“.

Jarní servisní akce AUTO CB

Ta proběhne v kostele a jeho okolí v sobotu 30. června se zahájením od 14 hodin. V jejím průběhu se uskuteční v kostele od 14.30 koncert IVAN HLAS TRIO (vystupují Ivan Hlas, Norbi Kovács a Olin Nejezchleba), v 16.00 proběhne Bohoslužba slova, odpolední program dále obohatí v 16.30 zahájení prodejní výstavky prací klientů Domova Zvíkovecká kytička a výstavy výtvarných děl regionálních umělců – zahajuje Andrea Růžičková (Kerestešová), následovat bude beseda s názvem „Andreo – VYPRÁVĚJ...“, pouť bude zakončena od 19.00 večerní volnou zábavou.

V průběhu pouťového odpoledne budou u kostela k vidění ruční výrobky ve stáncích a předváděny budou historické automobily a motocykly. V rámci programu bude probíhat prezentace kostela po opravách v minulých letech.

Připojujeme také pozvání na druhou letošní výstavu skupiny výtvarníků, která bude v sobotu 14. července 2018 v 15,00 hodin zahájena vernisáží a v kostele potrvá do 30. července 2018. Výstava bude přístupná denně od 9.00 do 19.00 hodin, 30. července 2018 do 12.00 hodin.

Občerstvení při pouti a výstavách je zajištěno, na pouti a po celou dobu výstav je také zajištěn bezbariérový přístup do kostela.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka