Proměňte stres vašeho dítěte z učení na zajímavé objevování. Jak na to? Pomůže vám odbornice na kineziologii Mgr. Libuše Hotová z Plzně

První měsíce školní docházky jsou náročné, a pro dítě znamenají stres z učení a nových informací. Jak mu co nejvíce ulehčit proces učení? Jakým způsobem mu pomoci od stresu ze školních neúspěchů? Pomůže vám zkušená odbornice na kineziologii Mgr. Libuše Hotová z Plzně.

Cílená propagace v Plzni

Co je kineziologie?

Kineziologie je nová alternativní metoda, která pomocí svalového testu nalezne dobu, kdy problém vznikl a pomocí kineziologických technik problém uvolní. Už 10 let se Mgr. Libuše Hotová věnuje kineziologii a zabývá se jemnou metodou One brain, která změnila její život lepšímu. Jedná se o metodu, která dodává čerstvou sílu a nadšení pro další školní projekty.

Kineziolog pomůže objevit příslušnou dysfunkci, pomůže ji odblokovat a seznámí vás s jednoduchými cviky, které dítě budou udržovat v nově získané kondici.

Jak pomoci dítěti od stresu z učení?

Dítě potřebuje cítit vaši podporu, aby bylo schopné se v klidu otevřít procesu učení. Z vašeho pohledu se učení může zdát jako maličkost, ale pro dítě to může být velký problém. Podporujte ho, pomáhejte mu, ujistěte ho, že jste odhodláni mu se vším pomoci. Dalším způsobem, jak dítěti s učením pomoci, je zjistit jeho pocity z učení a školy. Popovídejte si s ním například při procházce přírodou nebo při společných činnostech o tom, jak dítě takové učení vnímá.

Sledujte jeho denní režim. Kdy má dítě potřebu odpočívat, kdy se nejlépe soustředí na učení, kdy si chce například venku hrát s přáteli. To vám pomůže nastavit správně jeho denní režim a určit nejlepší dobu k učení či přípravě na následující školní den. Pamatujte také na pravidelný pitný režim a zdravou pestrou stravu. Vymýšlejte hravé a názorné způsoby, které dítěti s učivem pomohou. Úplně nejlepší je, když s takovou spoluprací začnete od 1. třídy nebo tehdy, když se problémy s učením objevily.

Kdy zajít za kineziologem?

Pokud se vaše dítě snaží, ale přesto stále nepřichází pozitivní školní výsledky, nabízí se možnost navštívit pedagogicko-psychologickou poradnu, kde poradí, o jaký problém se jedná. Tam ovšem můžete být objednáni až za několik měsíců, a proto je lepší rovnou zajít za odbornicí na kineziologii Mgr. Libuší Hotovou, která má 35 let zkušeností v oblasti pedagogiky a umí pomoci také s dyslexií, dysgrafií, dysortografií, hyperaktivitou či naopak neobvyklou pomalostí.

Učení pro Vaše dítě nebude už trápením, ale zajímavým objevováním, které bude prováděno zajímavými až dobrodružnými i hravými zážitky.

Také zažíváte stresové období?

Stres se na nás valí zkaždé strany, obzvláště v dnešní náročné době. Existují lidé, kteří vše vnímají citlivěji než ostatní, nebo lidé, kteří mají například nějaký nezvládnutý citový problém z minulosti, který potřebují uvolnit, ale neví jak na to. S odblokováním stresu vám také pomůže Mgr. Libuše Hotová. Proto se na ni neváhejte obrátit ani v tomto případě, protože žít v neustálém stresu negativně ovlivňuje každý aspekt vašeho života.

Mgr. Libuše Hotová

Úhlavská 5, Plzeň
Web
: www.kineziologieplzen.cz
Tel
.: 602 212 393
E-mail
: hotoli@atlas.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka