Průvodce pánskými taškami

Chcete-li, aby byl váš outfit vyšperkovaný do posledního detailu, vsaďte na stylové pánské doplňky. Na následujících řádcích se zaměříme zejména na pánské tašky. Povíme si, které modely a barvy jsou v letošní sezóně in a také to, jak pánské tašky kombinovat s dalšími oděvy v outfitu. Čtěte a inspirujte se s námi!

Jarní servisní akce AUTO CB

Jaké modely pánských tašek budou letos v kurzu?

V letošní sezóně budou in především pánské tašky přes rameno. Mohou mít nejrůznější velikost. Menší kousky oceníte na procházku do města nebo do parku a na posezení s přáteli. Větší modely si můžete vzít i do práce. Na pracoviště se pak hodí také pánské tašky, které jsou přímo určené na laptop. Pánské tašky mohou disponovat nejrůznějšími dekorativními prvky. Muži si oblíbili zejména nablýskané zipy a kovové spony. Ty se dobře ladí i s pánskými hodinkami nebo s prsteny. Pánské tašky mohou být vyrobené z různých materiálů. Muži mohou volit syntetické i přírodní kousky. V posledních letech však vítězí na plné čáře ty kožené. Pánské tašky z přírodní kůže mají hned několik výhod. Jsou odolné a vysoce módní. Dále jsou i elegantní a tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života už propagují ty největší módní světové značky. Pánové tak mají z čeho vybírat. Letos pofrčí modely tašek pro muže z broušené i z hladké kůže. Oba zmíněné typy tašek najdete i na e-shopu CCC. Nakupovat zde však můžete i pánské tašky v imitaci kůže. Tašky v tomto provedení jsou na první pohled takřka nerozeznatelné od těch z pravé kůže. Jsou i levnější, ale zase méně odolné. Pravá kůže při správné péči vydrží sloužit svému účelu i celou řadu let. Jistě se tak do ní vyplatí investovat nějakou tu korunu navíc.

S jakým oblečením kombinovat jednotlivé modely pánských tašek?

Jednobarevná pánská taška přes rameno bez potisku se hodí do společenských outfitů. Na slavnostní události vybírejte zejména pánské kožené tašky. Ty jsou elegantní a snadno je sladíte s dalšími koženými doplňky, jako je řemínek od vašich hodinek nebo pásek. Stylové kožené tašky můžete nakupovat také v prodejnách CCC. Pokud je třeba, sežene tu k nim i obuv ve stejném nebo alespoň v podobném odstínu. Ke kožené tašce s potiskem či s logem značky se pak bude hodit i sportovně laděné oblečení. Vsadit můžete na funkční legíny nebo na cargo kalhoty s praktickými kapsami. Sportovní tašky větších rozměrů pak můžete nosit i k módní teplákové soupravě. Myslete pak také na to, že je taška módní doplněk. Ty k sobě musí ladit barvou i strukturou. Hladké patří k hladkému a semišové zase k semišovému. Tím se outfit vkusně sjednotí.

Jaké barvy, vzory a motivy na taškách pofrčí v letošní sezóně?

Chcete-li být v letošní sezóně in, porozhlédněte se po stylových pánských taškách v trendy přírodních nebo v pastelových barvách. V kurzu budou oříškové, krémové i pistáciové modely. Líbit by se vám však mohla i černá klasika. Černá je barva univerzální a z módy nevychází. Tmavou pánskou tašku tak dobře sladíte i s pestrobarevnými oděvy nebo s oblečením se vzory a s motivy. V této sezóně budou hrát prim ty zvířecí. Jste-li rádi středem pozornosti, směle do toho! Pánské tašky v zmíněných trendy barvách seženete také v kamenných prodejnách CCC. Tady si přijde na své každý milovník módy. 

Fotogalerie
Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka