Půjčka pro OSVČ je připravena pomoci každý den

Začínáte novou životní dráhu, rozhodli jste se podnikat? Nebo už patříte k uznávaným odborníkům ve svém oboru, na které je maximální spolehnutí? Úvěr je hybnou silou podnikání, podobná věc platila doslova už od začátku věků a jinak tomu není ani dnes.

Cílená propagace v Plzni

Nemusíte chodit na pobočku, čekat ve frontách nebo zvedat telefon a vyřizovat dlouhý hovor. Je to jednodušší, než se na první pohled zdálo. Nebankovní úvěr si vyřídíte online formou, administrativní stránku věci budete mít hotovou za několik málo minut. Stačí jen, abyste si promysleli konkrétní částku a lhůtu splatnosti, což je velmi důležitá otázka. Konkrétní účel pak nikomu sdělovat nemusíte.

Začíná se už na pěti tisících korunách

A jaké parametry vlastně půjčka pro OSVČ nabídne? Výběr je pestrý a zůstává pravdou, že je jenom na vás, pro kterou částku se rozhodnete. Pojďme si tedy prohlédnout oba mantinely, aby bylo jasné, jaká částka je tady k dispozici. Podmínek je jen několik, kromě těch formálních, které vyžaduje platná legislativa, je ještě nutné doložit, že podnikáte. Ovšem, jde totiž o produkt určený jen a pouze pro podnikatele. Řeč čísel je tady naprosto jasná, nahlédněme tedy společně za oponu.

  • 5 000 Kč je minimum. Nemusíte nic vysvětlovat, pořiďte si například drobnou elektroniku.
  • 30 000 Kč je naopak maximum. Účel nerozhoduje, takže jednoduše podpořte své podnikání.
  • Sedm až třicet kalendářních dnů, takový může být termín splatnosti. Vyberte si podle svého!

Velká šance i pro nováčky

Pokud jste začátečníci, možná se na vás nebude banka dívat příliš přívětivě. Půjčka na podnikání je ale i pro ty, kteří mají živnostenský list teprve pár dnů nebo týdnů. Důležité je, aby se podařilo splnit jen základní náležitosti. Ověření totožnosti, bankovního konta a další drobnosti, bude to opravdu pouze o minutách!

Komerční sdělení. Zdroj textu: Inzerent. Zdroj obrázku: Pixabay.com

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka