Rafael Nadal ambasadorem značky KIA

Legendární tenista Rafael Nadal se zasazuje podporovat ekologicky šetrnou mobilitu častějším využíváním prvního vyhrazeného elektromobilu značky KIA, kterým je nový crossover EV6.

Cílená propagace v Plzni

Tenistovi byl vůz slavnostně předán v centru Rafa Nadal Academy v jeho rodném městě Manacoru na španělské Mallorce.

Nadal obdržel na zakázku upravené EV6 GT-Line coby doklad dlouhodobé společné vize obou partnerů vytvářet lepší svět a inspirovat novou generaci řidičů na cestě k elektrické mobilitě. Slavnostní předání navázalo na evropskou premiéru crossoveru EV6 a napomohlo zdůraznit nový záměr značky „Movement that inspires“.

V duchu tohoto zasazení bude Nadal aktivně používat crossover EV6 pro potřeby osobní mobility na Mallorce a hlavních tenisových turnajích vč. Australian Open 2022. Dále vyjádřil záměr do roku 2022 vyměnit za elektromobily všechny vozy používané školicím střediskem Rafa Nadal Academy a nadací Rafa Nadal Foundation.

„Moje práce přirozeně vyžaduje spoustu cestování a můj životní styl nelze označit jako plně udržitelný. Ale jsem odhodlán změnit vše, co změnit mohu, počínaje mým osobním používáním crossoveru EV6 na Mallorce i jinde,“ uvedl Nadal. „Podporu ze strany Kia vnímám jako přízeň osudu, což platí i pro nové EV6, které mi pomůže naplnit mé cíle. Rád bych povzbudil i ostatní, aby vozy tohoto druhu používali všude, kde je to jen možné.“

Rafael Nadal si nový vůz převzal na tenisovém kurtu přezdívaném „Dvorec EV6“, k jehož osvětlení posloužila elektřina z paluby upraveného vozu EV6 GT-Line. První vyhrazený elektrifikovaný crossover značky Kia se chlubí vyspělou funkcí V2L (vehicle-to-load), a může tak posloužit jako nezávislý mobilní napájecí zdroj.

„V Kia jsme zcela přesvědčeni o tom, že pohyb inspiruje vznik nových nápadů. EV6 je modelem, který zhmotňuje tento nový étos naší značky, a vnímáme jako určité privilegium, že Rafa již 15 let sehrává roli celosvětového ambasadora naší značky,“ uvedl Artur Martins, viceprezident a vedoucí globální divize značky a zákaznických zkušeností společnosti Kia Corporation. „Je nejen jedním z největších sportovců historie, ale i ikona inspirace, která se neúnavně snaží o pozitivní dopady na svět prostřednictvím svých různorodých aktivit se společenským přínosem.“

Uvedení crossoveru EV6 sehraje klíčovou roli v nové vizi značky Kia nabízet dostupná, udržitelná a pokroková řešení mobility lidem z celého světa. Představuje průkopnické řešení budoucí elektrifikované mobility a snaží se posouvat odvětvové standardy v době, kdy celý automobilový svět zaznamenává rychlý přechod k plné elektrifikaci. Funkce V2L (vehicle-to-load), demonstrovaná vozem EV6 na tenisovém dvorci Rafa Nadal Academy, dokáže zajistit elektrické napájení až 3,6 kW, a poslouží tak jako pohodlný mobilní zdroj pro volnočasové i jakékoli všední aktivity. 

TIP REDAKCE: Jak ušetřit při nákupu vozů značky KIA ?

Pokud si chcete pořídit auto značky KIA za nižší cenu, doporučujeme vám navštívit tyto stránky:

Poznámka redakce: pokud plánujete nákup nového vozu a hledáte tip na nejlevnější nová auta v České republice skladem (bez ohledu na značku vozu), pokračujte na stránku Nejlevnější nová auta v ČR.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka