Range Rover: Luxus na cesty v moderním hávu

Nový Range Rover od Land Rover je synonymem luxusního cestování. Pečlivě zpracované ušlechtilé materiály a individuálně sladěné dekorativní prvky splní všechny Vaše sny o cestování v luxusu.

Cílená propagace v Plzni

Luxus a komfort jsou v novém modelu Range Rover definovány také s ohledem na udržitelnost – jako plug-in hybrid se vůz pyšní emisemi CO2 pod 30 g/km. Zážehový šestiválec Ingenium o objemu 3,0 l s elektromotorem o výkonu 105 kW je dostupný pro verze P440e nebo P510e.

Každý aspekt vozu Range Rover zaručuje dokonalý zážitek z jízdy – od elektricky ovládaných dveří po sedadla s masážní funkcí „lávové kameny“. Luxusní sedadla vzadu nabízí komfort čtyřsedadlové konfigurace a praktičnost pětimístného uspořádání, s dotykovou ovládací obrazovkou pro zadní sedadla a na přání dodávaným paketem Comfort Plus Pack. Dlouhý rozvor a sedm sedadel nabízí bezkonkurenční zážitek z jízdy. Sedm dospělých cestujících si může například vychutnat vyhřívaná sedadla čalouněná semianilinovou kůží nebo využít porty USB-C či pracovní osvětlení. Vylepšete charakteristické dělené víko zavazadlového prostoru vozu Range Rover sestavou pro příležitostné sezení, která zahrnuje sedací plochy čalouněné kůží, reproduktory a osvětlení ve víku zavazadlového prostoru.

Moderní technologie jsou jedním ze stavebních kamenů jízdního komfortu a agilnosti nového modelu Range Rover. K inovacím, které jsou součástí standardní výbavy, patří elektronicky řízené vzduchové odpružení využívající údaje z navigačního systému. Před blížící se zatáčkou systém uzpůsobí jízdní vlastnosti vozu tak, aby jí projel hladce a ladně, ať už bude jakkoli ostrá.Chytré technologie nového modelu Range Rover o sobě dají vědět ještě předtím, než usednete za volant. Až se budete blížit k vozu, jeho snímače okolního prostředí aktivují výsuvné kliky dveří, a elektricky ovládané dveře s měkkým dovíráním se postarají o pohodlný a elegantní nástup do vozu.

Díky zřetelnějšímu osvětlení uvidíte v noci více a budete tak jezdit bezpečněji. Digitální LED světlomety s charakteristickými světly pro denní svícení, projekcí obrazu a adaptivními světlomety vpředu využívají údaje navigace k preventivnímu sledování silnice před vozidlem.

3D prostorová kamera využívá zobrazení ClearSight Ground View8, které v podstatě umožňuje vidět „skrz“ kapotu, zatímco manévrovací světla osvětlují zem při nízké rychlosti a bezpečně vám pomohou navést vůz do těsných prostor.

Novinkou pro značku Land Rover je systém řízení všech kol, který je součástí standardní výbavy a který zaručuje ještě kultivovanější jízdní projev se stabilitou ve vysokých rychlostech a vylepšenou agilitou při nízkých rychlostech. Toto je nejlépe ovladatelný Range Rover všech dob.

Poznámka redakce: pokud plánujete nákup nového vozu a hledáte tip na nejlevnější nová auta v České republice skladem (bez ohledu na značku vozu), pokračujte na stránku Nejlevnější nová auta v ČR.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka