Ředitelé ZŠ, MŠ a jídelen v Plzni dostanou covidovou odměnu

Rada města schválila mimořádnou odměnu všem ředitelům a ředitelkám základních a mateřských škol a školních jídelen, které zřizuje město Plzeň.

Cílená propagace v Plzni

Odměnu obdrží za druhé pololetí roku 2020, a to konkrétně za řízení a koordinaci činnosti školy v podmínkách mimořádných opatření v době koronavirové pandemie.

„V souvislosti s předcházením a šířením nákazy covid-19 jsou na ředitele a ředitelky škol a školek kladeny zcela mimořádné nároky na řízení organizace. Aktuální situace vyžaduje jejich maximální nasazení a časté rozhodování pod časovým a psychickým tlakem. Odměny se poskytují za řešení mimořádné krizové situace způsobené pandemií koronaviru, a to nad rámec pravidelných pololetních odměn. Výše odměn ředitelek mateřských škol byla projednána se zástupci městských obvodů,“ uvedla radní města Plzně pro oblast školství Lucie Kantorová.

Mimořádné odměny se týkají vedení všech 26 základních plzeňských škol zřizovaných městem, dvou ředitelek samostatných školních jídelen a také 40 ředitelek městských mateřských škol.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka