Rodinné domy v Plzni: Klid a příroda všude kolem

Nová Valcha je rozsáhlý developerský projekt nabízející krásné a moderní rodinné domy v klidné a zelené lokalitě Plzně. Tento projekt spojuje dokonalou rovnováhu mezi luxusem, soukromím a přístupem k přírodě. Pokud hledáte bydlení, které vám poskytne klid, pohodu a komfort, přitom však budete mít k dispozici výhody města, Nová Valcha je tou správnou volbou.

Cílená propagace v Plzni

Okouzlující projekt

Projekt Nová Valcha nabízí komfortní rodinné bydlení, které poskytne dostatek prostoru. Domy jsou navrženy tak, aby splňovaly požadavky moderního bydlení a poskytovaly maximální pohodlí a komfort pro své obyvatele. Jsou vybaveny moderním vnitřním vybavením a navrženy s důrazem na praktičnost. Navíc jsou všechny domy postaveny na prostorných pozemcích, kde nechybí možnosti pro venkovní grilování s přáteli a rodinou, ale ani dětská hřiště pro vaše ratolesti. Prohlédněte si rodinné domy na prodej v Plzni a vyberte si ten svůj.

Příjemná lokalita

Nová Valcha se nachází v jihozápadní části Plzně, v blízkosti lesů spojujících Valchu a Borská pole. Tato lokalita nabízí mnoho možností k aktivnímu odpočinku v přírodě, jde tak o skvělou volbu pro všechny, kteří nechtějí ztratit kontakt s přírodou. Pokud si raději užíváte indoor aktivity a sportovní vyžití v tělocvičně, můžete navštívit TJ Sokol Valcha, kde je možné zahrát si například volejbal nebo badminton. A pokud máte chuť na něco k jídlu nebo k pití, můžete se zastavit v hospůdce Na Zelené Louce.

V blízkosti přírody

Samotná lokalita je charakteristická především svým spojením s přírodou. V blízkosti se nachází velké lesy a zelené plochy, které nabízejí mnoho možností pro aktivní trávení volného času. Tyto místa jsou ideální pro procházky a běhání, cyklistiku, ale také pro relaxaci s rodinou a přáteli při pikniku. Přilehlé lesy nabízí spoustu skvělých možností – do přírody to vždy máte kousek, ať už chcete vyrazit s dětmi, či potřebujete vyvenčit psa.

Z jihu je oblast vymezena vilovou zástavbou. Jde tak o opravdu klidné prostředí, kde je dostatek soukromí, a přitom zůstáváte nadosah města. Lokalita nabízí řadu benefitů, které jsou pro komfortní rodinný život klíčové.

Výhody

Kromě přírody a sportu nabízí lokalita Nová Valcha také pohodlnou dostupnost do centra Plzně. Místní obyvatelé mohou využít městskou hromadnou dopravu, která zajišťuje spojení s centrem města během několika minut. Pro ty, kteří preferují cestování autem, je tu rychlé spojení na dálnici D5, která vede z Plzně do Prahy. Můžete tak využívat širokou škálu služeb a aktivit, které nabízí Plzeň a její okolí.

Nová Valcha nabízí moderní a prostorné rodinné domy, které jsou navrženy s důrazem na kvalitu a pohodlí obyvatel. Developerská společnost Creditas Real Estate se zaměřila na výstavbu domů z kvalitních materiálů a vybavení moderními technologiemi, aby splnily nároky na současný standard bydlení.

Občanská vybavenost

Ačkoli bydlíte v podstatě v přírodě, přesto najdete v blízkosti bohatou občanskou vybavenost. V docházkové vzdálenosti od domů se nachází menší prodejna potravin se základní nabídkou. Větší výběr pak poskytne nedaleké nákupní centrum Borská pole, které nabízí širokou škálu obchodů, supermarketů, kaváren a restaurací.

V sousedních Liticích a Lhotě pak najdete vše pro svůj každodenní život – mateřské a základní školy, knihovnu, poštu, sportovní centra a další.

Projekt Nová Valcha nabízí ideální kombinaci klidného a příjemného bydlení v blízkosti přírody a zároveň pohodlného spojení do centra města. Moderní a prostorné rodinné domy jsou navrženy s ohledem na potřeby moderní rodiny a nabízejí vysokou úroveň komfortu a soukromí.

Komerční sdělení. Zdroj textu a fotografie: Inzerent.

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka