Rozhovor s finalistkou Česko-Slovenské MISS Veronikou Maléřovou

Finalistka soutěže Česko-Slovenská MISS 2015 a zároveň iMiss Press 2014 Veronika Maléřová podporuje charitativní projekt Vostrá krása. Přečtěte si rozhovor!

Jarní servisní akce AUTO CB

Rozhovor s Veronikou Maléřovou

Odkud pocházíte? Jaké je Vaše rodné město?

Pocházím, a v současné době také bydlím v malém městečku na Valašsku v Rožnově pod Radhoštěm.

Co je u vás doma nejkrásnější? Proč bychom měli přijet do Vašeho města na návštěvu?

Podle mě je to takové město na víkend, kde je klídek a zdravý horský vzduch. Doporučuji navštívit Valašské muzeum v přírodě, jedná se o druhé nejstarší muzeum v přírodě ve střední Evropě, takže by se každá návštěva neměla ochudit. Člověk na chvíli uteče do jiné doby :-) taky je Rožnov výbornou výchozí stanicí pro pěší turistiku, můžu zmínit například horu Radhošť, kde je nádherný panoramatický výhled na Beskydy a taky se na samém vrcholu nachází kaplička sv. Cyrila a Metoděje.

Proč se účastníte soutěže Česko-Slovenská MISS?

Je to pro mne velká výzva a obrovská motivace. Byla jsem na 2 soutěžích krásy a chci se stále zlepšovat, poznávat nové lidi, nabrat zkušenosti. Zaujala mne myšlenka, že soutěž je spojená s charitou, nikdy jsem neměla možnost se na něčem podobném podílet, tak se moc těším na celý projekt a na výsledek, kterým můžeme pomoci :-).

Prozraďte mi vaše životní úspěchy, ze kterých máte radost. Ať už ze soutěží krásy, modelingu nebo z oblasti studia, tvorby či sportu.

Slovo úspěch je hodně široký pojem, jelikož každý ho vnímá naprosto jinak, myslím, že člověk by měl mít pořád nějaký cíl a být sám se sebou spokojený, neměla by to být chvilková záležitost. Co pro někoho je maličkost, pro mě může být úspěch, třeba že se vnitřně posunu někam dál a nemusí to být zrovna okem viditelné, ale když se budeme bavit například o modelingu, tak jsem vděčná za korunku ze soutěže iMiss, kde jsem získala cenu iMiss Press 2014, kterou zvolila odborná porota z redakce luxusního pánského časopisu Menhouse.

Jaký muž je podle vás krásný?

Mám ráda charismatické, inteligentní a pracovité chlapy, když je muž pozorný, tak je to pro mě velké plus, je to příjemné. Chci se cítit ve vztahu dobře a v bezpečí, muž má být podle mne i takový ochranář :-) mám ráda, když dokáže podpořit, stojí při nás i ve chvíli, kdy zrovna nemáme svůj den.

Jaký je nejlepší recept na ulovení chlapa?

Já chlapy nelovím :-) Pokud je člověk spokojený ve svém vztahu, tak na to ani nemá pomyšlení a nehledá, kde koho ulovit. Právě to, že láska a hezký vztah přichází náhodně a nečekaně, to je na tom to krásné.

Jaký je Váš vztah k Plzni, kde se koná finále Česko-Slovenské MISS?

Nikdy jsem tu nebyla, jen na castingu a zatím jsem nic nestihla poznat. Co se týče sportu, tak místní úspěšné kluby detailně neznám, ale můžu prozradit, když už jsme u toho sportu, že fandím České hokejové reprezentaci, tento rok to pro mě byla srdcovka :-).

Jako finalistka soutěže Česko-Slovenská MISS podporujete literární scifi projekt Vostrá krása. Máte ráda fantazii?

Ano, je to příjemný svět, kam mohu utéct. Jde o vnitřní svět každého z nás, který je moc fajn, a do kterého nikoho nemusíme pouštět.

Knížku Vostrá krása bude ilustrovat Petr Šrédl, který namaloval vaši karikaturu. Jak se vám s Petrem spolupracovalo a jak se vám karikatura líbí?

Petr umí nádherně malovat, jde vidět, že ho to baví a má cit. Spolupracovalo se mi velmi příjemně, jelikož jsme se nasmáli a příjemně si povídali, bezprostředně o práci, jak se k malování dostal a podobně, jsem ráda, když je atmosféra uvolněná. Co se týče karikatury, tak je dle mého názoru povedená, jako všechny ostatní karikatury, líbí se mi :-).

Co byste dělala, kdybyste mohla být 1 den neviditelná?

To nevím, ale mohu být neviditelná i jiným způsobem. Pokud člověk má v sobě tu sílu nevnímat okolí a vypnout, tak toho lze docílit i bez jakýchkoliv kouzel.

Co kdyby si vás váš přítel chtěl naklonovat?

To by se mu líbilo! Bavili jsme se o tom, že kdybych byla z dvojčat, tak by si vybral vždycky tu s lepší náladou... stoprocentně, měl by to teda o dost jednodušší :-) (smích).

Na závěr vás poprosím o vzkaz čtenářům na podporu projektu Vostrá krása. Jak se vám tento projekt líbí a proč by ho měli lidé podpořit?

Jak jsem již říkala, v tomto směru jsem úplný nováček, takže jsem z celkového projektu nadšená a věřím, že se najde spoustu lidí s dobrým srdcem, kteří přispějí na podporu lidí, kteří pomoc potřebují. Vše není v našich možnostech, a tak si myslím, že když už se nějaký takový projekt vyskytne, tak proč se toho nezúčastnit a nepřidat pomocnou ruku, když člověk může.

Děkuji za rozhovor!

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka