Ryze elektrický model Jaguar I-PACE

Jaguar I-PACE je elektromobil, který boří zažité konvence.

Jarní servisní akce AUTO CB

Je držitelem titulu Světové auto roku, ceny za design v anketě Světové auto roku a ocenění Světové ekologické auto roku.

I-PACE zaujme po všech stránkách, od výrazného exteriéru až po dokonalý interiér. Díky elegantnímu designu a vysoce kvalitním materiálům působí naprosto mimořádným dojmem. Elegantní design světlometů, který dokonale ladí s čistými liniemi vozu, podtrhuje spolu s matným lakem, integrovanými LED světly a provedením světlometů ve tvaru dvojitého písmene „J“ futuristický design modelu Jaguar I-PACE.

Výrazná maska chladiče a výdech kapoty dodávají vozu Jaguar I-PACE aerodynamický vzhled. Robustní záď dotváří působivou siluetu. Paket Black Exterior Pack obsahuje leskle černé okenní lišty, štít v matném provedení Graphite Atlas s leskle černým orámováním a leskle černé kryty vnějších zpětných zrcátek.

Celkový vzhled doplňuje znak v černé barvě.Mimořádnou kultivovanost zajišťuje propracované zapouzdření motoru, které tlumí zvuk. Čistý design exteriéru pak minimalizuje hluk způsobený prouděním vzduchu. Plně elektrická architektura vozu Jaguar I-PACE umožňuje kombinovat luxusní řemeslné zpracování s velkorysým zavazadlovým prostorem o objemu 656 litrů. Vyberte si sportovní sedadla nebo sedadla Performance dostupná v široké nabídce materiálů. Udržitelná textilní tkanina KvadratTM je měkký materiál s moderním vzhledem.

Úchvatný výkon a dynamika. Nulové emise. S plně elektrickou pohonnou jednotkou je Jaguar I-PACE vozem, který je zcela zaměřený na řidiče. Vůz je vybaven intuitivními a pohotově reagujícími technologiemi, včetně informačního a zábavního systému Pivi Pro1, a souboru funkcí s hlasovým ovládáním.

Nabíjení vozu I-PACE doma i na cestách je dokonale snadné. Systém Pivi Pro1 upozorňuje na všechna nabíjecí místa na trase.

Ryze elektrický model Jaguar I-PACE. Luxusní SUV s výkonem sportovního vozu, dojezdem až 470 km, inovativními technologiemi a programovatelným nabíjením.

Poznámka redakce: pokud plánujete nákup nového vozu a hledáte tip na nejlevnější nová auta v České republice skladem (bez ohledu na značku vozu), pokračujte na stránku Nejlevnější nová auta v ČR.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka