Sandály na platformě - skvělé boty pro letní dny

S příchodem letních dnů se většinou poohlížíme po vzdušné obuvi, která dokáže výrazně ulevit našim nateklým chodidlům. Vybírat můžeme mezi sandály či nazouváky. Na trhu jsou i oblíbené pantofle. Chceme-li se však v letošní sezóně opravdu blýsknout, můžeme vsadit na sandály na platformě. Na následujících řádcích se tak dočtete, v čem jsou sandály na klínku tak výjimečné a v jakých trendy barvách se budou v letošní sezóně nosit.

Cílená propagace v Plzni

Jaké typy sandálů na platformě můžeme koupit?

Nejprve si ujasníme, co že to ty sandály na platformě vlastně jsou. Jedná se o sandály, které mají široký zesílený podpatek v různých velikostech. Oblíbené jsou zejména vysoké typy sandálů na klínku, které jsou však mnohem pohodlnější a stabilnější, než běžné boty s jehlovými podpatky. Sandály na klínku tak snoubí eleganci s pohodlím. Jestli-že nemáte v oblibě vyšší podpatky, ničemu to nevadí. Můžete vybírat z některých sandálů s nižší platformou. Boty na platformě mohou být vyrobené z různých přírodních a syntetických materiálů. Vzhledem k tomu, že je v posledních letech velkým módním tématem udržitelnost a ochrana přírody, vítězí na plné čáře přírodní materiály. Většinou jsou o pár korun dražší, za to jsou odolnější a boty tak déle vydrží sloužit svému účelu. Sandály můžeme dále vybírat s různým typem zapínání. V nabídce jsou sandály na klínku na zip, přezku či nazouvací. Všechny typy zmíněných sandálů můžeme najít např. i u prodejce CCC, který nabízí široký sortiment vzdušné letní obuvi. Sandály vybíráme také podle šířky pásků, obzvláště pohodlné jsou ty širší a polstrované.

Jaké zdobení, barvy, motivy a vzory vyniknou na botách na platformě?

Chceme-li být v letošní sezóně IN, můžeme vsadit na sandály v pastelových a přírodních barvách. Krémová, meruňková, pistáciová či něžná fialková? Záleží jen na vás a vašem vkusu. Z přírodních odstínů vítězí zejména oříšková a mahagonová. Co se týče motivů, budou hrát prim zejména ty zvířecí. Bát se tak nemusíte leopardích, krokodýlích ani zebrovaných modelů. Zvláště dobře pak působí, když naše sandály barevně sladíme s ostatními doplňky našeho outfitu. Je dobré, když nakupujeme doplňky s obuví na jednom místě, pak máme jistotu, že správně odhadneme jejich odstín. Sandály na klínku můžeme sehnat např. na webových stránkách CCC: https://ccc.eu/cz/sandaly-na-klinku. Máte-li rády vzorované boty, zkuste zvolit sandály s malými či velkými kvítky. Květiny můžeme najít ostatně i na svršku boty v podobě zdobení. Zaměříme-li se na další možné dekorace obuvi, můžeme vybírat mezi cvočky a sponami, korálky i nášivkami nejrůznějšího typu či třeba perlami. Také si musíme promyslet, zda chceme sandály, které budou mít dekorace na celé své ploše nebo pouze na její části. U sandálů na platformě může být totiž dekorovaná celá bota, popř. jenom podpatek či jenom svršek obuvi. Máme-li však vzorované či hodně zdobené boty, neměly bychom to přehánět s barevným a výrazným oblečením. K vzorovaným a více zdobeným sandálům tak raději zvolte jednobarevné oblečení.

S čím nosit sandály na platformě?

Ať už nižší nebo vyšší sandály, oba typy se skvěle hodí k šatům a sukním. Velké oblíbenosti se těší zejména sandály na klínku, které disponují páskem v oblasti kotníku. Hledáme-li tento typ dámských sandálů, můžeme se podívat i do kamenných prodejen CCC, které je nabízí v nejrůznějším barevném provedení. Sandály na platformě můžeme nazout i k elegantním šortkám s páskem či k legínám. Dámy je rády nosí také k zúženým kalhotám typu chino a k džínům. Fantazii se meze nekladou. 

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka