SEAT a CUPRA - Temperamentní i v zimě

SEAT a zejména Cupra patří mezi jedinečné značky, které si zaslouží patřičný přístup i k servisu a dalším službám. Před náročným zimním nasazením obzvlášť.

Jarní servisní akce AUTO CB

„S naším originálním servisem pro vozy SEAT a také CUPRA dáváme těmto značkám nejvyšší standard péče po celý rok. S příchodem zimy však na toto téma klademe obzvláště velký důraz, neboť klimatické podmnínky dokážou prověřit nejen tyto automobily, ale i jejich řidiče,“ upozorňuje před zimou Jan Špinar, vedoucí divize After Sales společnosti Porsche ČR. „Abyste vždy dojeli do cíle, potřebujete hlavně perfektně obutý a zkontrolovaný vůz SEAT či CUPRA - jen tak dokáže ideálně fungovat. Spoléhejte na autorizované servisy SEAT a CUPRA, které vám auto zkontrolují, připraví a díky využití klientské karty MyCard ještě ušetříte,“ dodává Špinar.

S příchodem podzimu a zimy se nabízí otázka: Mám vhodnou výbavu pro zimní cestování? V autorizovaných servisech SEAT a CUPRA vám rádi poradí. Ideální bude začít přezutím na zimní pneumatiky, o což se postará značkový pneuservis. S využitím zákaznické karty MyCard Service+ nemusíte navíc řešit cenu – kola vám v rámci ročního paušálu 1 990 Kč vymění zdarma a ještě máte k dispozici řadu dalších bonusů, například také 10% slevu na originální příslušenství nebo výměnu stíracích lišt.

Jenže pro spolehlivý provoz 24/7 za všech zimních okolností potřebujete i něco víc než jen dobré obutí. Pro pocit jistoty se vyplatí investovat minimálně 299 korun do speciální servisní prohlídky, kde vám technik zkontroluje nejdůležitější části vašeho vozu SEAT nebo CUPRA a případně zjedná nápravu. Zde se MyCard také vyplatí, protože už základní MyCard Service, kterou máte zdarma, zlevní nákup originálních dílů SEAT či CUPRA o 10 % (při ceně zakázky 6 050 Kč a více).

V dnešní turbulentní době navíc společnost Porsche ČR také majitelům vozů SEAT a CUPRA vychází vstříc, když pro ně připravila speciální Servisní balíčky se slevou 20 000 Kč na předplacený servis. Stačí jen zaplatit předem kalkulovanou částku a pak se již nemusíte bát zdražování – ceny máte fixní po celou dobu až 5 let, váš vůz SEAT/CUPRA jezdí do autorizovaných dílen a tyto výhody oceníte navíc i při následném prodeji. Servisní balíček je totiž přenosný, zaručuje 100% servisní historii tak důležitou pro další majitele a zvyšuje tak i cenu vozu při následném prodeji.

Poznámka redakce: pokud plánujete nákup nového vozu a hledáte tip na nejlevnější nová auta v České republice skladem (bez ohledu na značku vozu), pokračujte na stránku Nejlevnější nová auta v ČR.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 11.10.2022 09:40




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka