Silnice ze šumavského Srní na Antýgl prošla rekonstrukcí

Kompletně zrekonstruovaný úsek silnice ze Srní do Antýglu navazuje na kompletně opravenou silnici mezi Srním a Modravou, kterou realizoval Plzeňský kraj vloni.

Cílená propagace v Plzni

Stavební úprava komunikace III. třídy za 45,2 Kč mil. Kč v úseku Srní – Antýgl zahrnovala především výměnu krytových vrstev vozovky v úseku 4,5 km, rekonstrukci 2 mostních objektů (most ev. č. 16910-3 přes Hrádecký potok za obcí Srní a Most ev. č. 16910-4 přes Vydru u Antýglu), rekonstrukci 15 trubních propustků, úpravu silničních příkopů (svahování, dláždění), úpravu autobusových zastávek, osazení dřevoocelových a ocelových svodidel, sněhových tyčí a provedení nového vodorovného značení. Realizace stavby byla zahájena v květnu a dokončena v září letošního roku. 

„Oprava byla dokončena před plánovaným termínem. Dodavatel ji provedl ve výborné kvalitě,“ hodnotil stavbu generální ředitel Správy a údržby silnic Plzeňského kraje Pavel Panuška. Průjezdnost i bezpečnost silnice se díky opravě zlepšily o tisíc procent, hodnotí stavbu místní starostové.

ilustrační foto


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka