Široké dámské kalhoty – jak je nejlépe stylizovat?

Během poslední módní dekády se dámy ve všech koutech světa naučily nosit především přiléhavé, rovné a slim střihy kalhot.

Jarní servisní akce AUTO CB

S příchodem nových trendů ale k velké radosti milovníků elegantní módy přišla vlna přinášející dámské kalhoty i v širokém střihu. Vyzkoušejte je i vy a uvidíte, že se do nich zamilujete stejně jako my. Že nevíte, s čím dámské široké kalhoty efektivně kombinovat, aby výsledný outfit stál opravdu za to? Pak se pohodlně usaďte a pokračujte ve čtení tohoto článku. Zeptali jsme se totiž expertů za vás.

S jakým oblečením dámské široké kalhoty kombinovat?

Asi každé ženě záleží na tom, aby se v oblečení cítila dobře a skvěle vypadala. Proto se společně pojďme podívat na to, jak vytvořit dokonalý outfit, jehož základem jsou kalhoty s širokými nohavicemi. V první řadě záleží především na vašem osobním stylu oblékání. Široké džíny v tmavé barvě, ale i pastelové paperbag kalhoty s mašlí v pase se dají sladit jak do sportovnějšího, tak do ležérního i elegantního stylu.

Pro outfit v duchu sportovní elegance si do širokých kalhot zastrkejte například nekomplikovanou oversized bílou košili s ohrnutými rukávy, a na hlavu nasaďte baseballku. Outfit je vhodné doplnit výraznějšími robustními šperky v barvě žlutého či růžového zlata. Jste-li spíše fanynka městského stylu oblékání, můžete si obléci barevné jogger kalhoty se zavazováním v pase, bez kapes, zato ale s širokými nohavicemi, které po stranách zdobí designový lampas. K nim pak geniálně padne crop top tričko světlé barvy s nápisem či sportovní číslicí. Nezapomeňte ani na stylovou cross body tašku.

Co si nejlépe k širokým nohavicím obout?

Široké kalhoty vás oproti takzvaným slimkám či jiným přiléhavým střihům příjemně překvapí svou vzdušností. Ideálním časem pro jejich nošení je proto období pozdního jara, léto a také začátek podzimu. V případě širokých riflí zastrčených do klasických stylových farmářek v oranžové barvě nebo kožených kotníkových bot ale samozřejmě můžete tento střih vytáhnout ze skříně i v zimě. V teplých měsících ovšem stylové kalhoty s širokými nohavicemi, které za neuvěřitelné ceny pořídíte kupříkladu v internetovém obchodě Bolf.cz, ideálně doplníte lehkou obuví.

Ve sportovním stylu sáhněte po značkových sneakers z limitované letní edice. Široké lněné Boho tříčtvrťáky zas ocení páskové sandály či žabky s přírodními prvky a kovovou aplikací. Obout si ale můžete i barefoot boty nebo oblíbené plátěnky v kotníkovém provedení. Elegance se v rámci současných trendů často mísí se sportovním i městským stylem. Proto si i k ležérním kalhotám s širokými nohavicemi můžete vzít sportovní kecky, stejně jako luxusní lodičky nebo dámské slip on boty.

Tip na závěr:
Dámské kalhoty se širšími nohavicemi jsou velice vhodnou volbou pro ženy ve větších konfekčních velikostech, se silnými stehny a širokými boky. Na rozdíl od kalhot v upnutých střizích, které vypíchnou každý faldík a fyzickou nedokonalost, široké nohavice totiž oblejším tvarům lichotí.

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka