Škoda Transportation bude další tři roky generálním partnerem HC Škoda Plzeň

Škoda Transportation zůstává generálním partnerem hokejového klubu HC Škoda Plzeň.

Cílená propagace v Plzni

V úterý podepsaná smlouva platí na další tři roky, až do sezóny 2023/24. Strojírenská skupina tak pokračuje v dlouhodobé nepřetržité podpoře klubu, která v moderní éře odstartovala v sezóně 2009/10, kdy se na dresy plzeňských hokejistů vrátilo logo s okřídleným šípem. Od roku 2012 se Škoda Transportation stala generálním partnerem a klub od té doby nese jméno HC Škoda Plzeň. Po podpisu dnešní smlouvy je tak jisté, že Škodovka bude partner hokeje v Plzni již 15 sezón v kuse.

„Těší mě, že zůstáváme klíčovým spoluhráčem hokejového klubu, který v posledních letech přinesl svým fanouškům tolik skvělých výsledků. Věřím, že i v dalším ročníku může bojovat o nejvyšší příčky v extralize a že tříletá smlouva dává klubu prostor pro kvalitní práci,“ říká Petr Brzezina, Prezident a předseda představenstva skupiny Škoda Transportation.

Plzeňská Škodovka bude podporovat plzeňské hokejisty – včetně aktuální smlouvy – nepřetržitě již patnáct sezón. Za tu dobu si slavný západočeský klub připsal v nejvyšší české hokejové soutěži, vedle čtyř třetích míst, v sezóně 2012/2013 i mistrovský titul. Pokračující podpora skupiny Škody Transportation opět zahrnuje nejen hlavní tým HC Škoda Plzeň, ale směřuje také ke všem mládežnickým kategoriím ledního hokeje v Plzni a k nadačnímu fondu Regionální plzeňské hokejové akademie.

„I v tomto případě podpisujeme tříletou smlouvu až do sezóny 2023/24. Věřím, že všechny aktivity, které vedou děti ke sportu a zdravému životnímu stylu, mají velký smysl. Právě proto Škodovka nezapomíná ani na hokejovou mládež,“ sděluje Bedřich Koukal, předseda představenstva a generální ředitel Škody Electric.

„Spolupráce se společností Škoda Transportation je pro nás ohromně cenná. Je velice důležité mít na své straně silného a stabilního partnera. Tříletá smlouva nám dává tolik potřebný klid, abychom mohli pokračovat v koncepční práci,“ komentuje prodloužení spolupráce Martin Straka, generální manažer klubu HC Škoda Plzeň a doplňuje: „Chtěl bych Škodě Transportation obrovsky poděkovat za její podporu jak pro budoucnost A týmu, tak pro naši mládež.“

Škoda Transportation podporuje Plzeň
Podpora veřejných a sportovních aktivit ze strany skupiny Škoda Transportation se v jejím domovském regionu zdaleka neomezuje jen na hokej. Společnost také finančně podporuje dva oblíbené multifunkční sportovní areály v Plzni – Škoda sport park a Škodaland. Tam mohou lidé využít širokou nabídku sportovišť, in-line dráhu závodních parametrů, nebo například horolezeckou věž. Firma sponzoruje také velice úspěšný Atletický klub Plzeň. V neposlední řadě je Škoda Transportation společně se Západočeskou univerzitou zakladatelem Science centra Techmania. V letošním roce mimo jiné pořádá již šestý ročník Škoda FIT půlmaratonu, který proběhne v září přímo v Plzni a jeho trasa vede i skrze areál Škodovky.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka